Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid are un nou acţionar. Un milionar în euro a preluat 50% din club. Primele investiţii pe care le-a făcut

VIDEO | Rapid are un nou acţionar. Un milionar în euro a preluat 50% din club. Primele investiţii pe care le-a făcut

Fotbal intern

Comentarii

Un milionar în euro deţine jumătate din acţiunile Rapidului. Victor Angelescu a plătit şi pentru achiziţionarea mărcii şi a palmaresului.

Are 34 de ani şi este directorul pe Europa al unei companii din Cehia recuperatoare de creanţe. Victor Angelescu este cel ce deţine 50 la sută din clubul Rapid. Bugetul pentru Liga a 3-a va fi unul impresionant, de 1 milion de euro.

”Am venit în cantonament la munte, plecăm în cantonament la baza lui Fener, avem meciuri cu echipe din Liga a II-a din Turcia... Nu am ce să le reproşez. Plus, jucătorii, la fel, nu au ce să reproşeze. Pentru că li s-au mărit contractele, li s-au dublat la unii jucători”, spune Constantin Schumacher, antrenor la Rapid.

Omul de afaceri a fost prezentat la finalul campionatului trecut la o petrecere dată de giuleşteni. Recent, a achitat şi suma de 406.800 de euro pentru brandul giuleştean, iar Academia Rapid va putea începe noul sezon sub numele de Rapid. Va putea folosi culorile, emblema şi va deţine palmaresul, ce au făcut subiectul licitaţiei.

Vasile Maftei: ”Dacă la început lumea era puţin sceptică în privinţa acestui proiect, cred că acum, din câte mi-a zis şi Şumi, stau la coada să vină la Rapid”

Afla mai multe despre: academia rapidrapidvictor angelescuschumacher 

viewscnt
Articole similare