Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid Bucureşti - Dunărea Călăraşi 4-0! Giuleştenii au făcut spectacol în Liga 2

VIDEO | Rapid Bucureşti - Dunărea Călăraşi 4-0! Giuleştenii au făcut spectacol în Liga 2

Liga 2

Comentarii

Rapid şi Dunărea Călăraşi s-au înfruntat în etapa cu numărul 20 din Liga 2, în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro, de la 19:00. Giuleştenii s-au impus cu 4-0, după ce au deschis scorul în minutul 2. În urma acestui rezultat, Rapid a urcat pe locul opt, cu 30 de puncte, la un punct de locurile de play-off. Dunărea Călăraşi e pe cinci, cu 31 de puncte.

VIDEO | Rapid Bucureşti - Dunărea Călăraşi 4-0 (Lopez 2 ag., Bălan 19, 67, Hlistei 72), pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Echipele de start:

  • Rapid: Moldovan - Goge, Nastos, Dandea, Finica - Lazăr, Barbu  - Sefer, R. Ilie, Hlistei - Bălan
  • Rezerve: Drăghia, Jorza, Zunic, Florică, R. Costin, Ursu, Pănoiu, Al. Ioniţă I, Drăghiceanu
  • Dunărea Călăraşi: Began - A. Rus, Şandru, R. Crişan, Ţenea - Ciucur, I. Lopez, N. Puşcaş, M. Petre - S. Sava, V. Alexandru
  • Rezerve: Calu, Bedea, Cr. Bud, Fotescu, I. Sîrbu, A. Dobre, Acolatse, Sălceanu

Min. 90+4 Finalul partidei. 

Min. 72 GOOOL Rapid! Hlistei a înscris şi el, din penalty.

Min. 67 GOOOL Rapid! Adrian Bălan a făcut dubla, după pasa lui Rareş Ilie. 

Min. 47 Gol anulat pentru Rapid în startul reprizei secunde.

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min. 45+1 Finalul primei reprize. 

Min. 43 Petre ratează şansa egalării pentru Dunărea Călăraşi. 

Min. 27 Rareş Ilie ratează singur cu portarul advers. 

Min. 19 GOOOL Rapid! Mingea ajunge la Bălan în careu, după o greşeală în apărarea adversă, iar fotbalistul a făcut 2-0. 

Min. 12 Rapid, aproape de 2-0!

Min. 2 GOOOL Rapid! Lopez marchează în proprie poartă, după un corner. 

Min. 1 A început meciul. 

Rapid a schimbat antrenorul, iar Mihai Iosif a revenit pe banca tehnică, după ce a mai asigurat interimatul în acest sezon. Nicolae Grigore a plătit cu postul, după parcursul slab al echipei. 

În acest moment, Rapid riscă să rateze play-off-ul. Giuleştenii sunt pe locul 11 în Liga 2, cu 27 de puncte, la trei puncte în spatele lui Metaloglobus, care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în play-off. De cealaltă parte, Dunărea Călăraşi e pe locul al cincilea, cu 31 de puncte. 

Antrenorul Dunării Călăraşi, Cristi Pustai, a prefaţat partida cu Rapid: ”Mai avem ceva probleme legate de înfectările cu COVID-19. Mai avem patru cazuri în momentul de faţă. Sunt şi jucători care nu pot juca în meciul cu Rapid din alte motive. Au anumite clauze şi nu pot juca, pe lângă cei patru infectaţi. Alami, Cârstocea şi Djuric, despre ei e vorba. Ştiu că sunt anumite clauze, între noi şi Rapid, şi nu putem conta nici pe ei. Asta e, nu avem ce face, vom încerca să ne adaptăm situaţiei”, a declarat Cristian Pustai pentru Liga2.ro.

În aceste condiţii, Cristian Pustai se aşteaptă la un joc dificil contra Rapidului. ”Este un meci important, toate echipele de la locurile 11 în sus au şanse la play-off, matematic. Cred că echipele care vor face 32 de puncte, vor merge acolo, vor fi calificate. Aşteptăm să vedem cum ne vom descurca în play-off dacă vom merge acolo, pentru că nu e o situaţie grozavă. Nu s-au plătit salariile nici pe decembrie, dar mai sunt două jocuri şi după vedem.

Rapid are ultima şansă la play-off acum. Este hotărâtoare victoria în meciul de duminică pentru cei de acolo. Ştim că în general schimbările de antrenor au o reacţie pozitivă la echipă. Jucătorii se mobilizează poate mai bine. Nu putem să ştim dacă era mai bine dacă rămânea Nicolae Grigore, pentru că Rapid are jucători buni. Rapid e o echipă bună şi ne va aştepta un meci foarte, foarte greu”, a mai spus Pustai.

Afla mai multe despre: rapid bucurestidunarea calarasiliga 2 

viewscnt
Articole similare