Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid Bucureşti şi Dunărea Călăraşi au plecat în cantonament, în Antalya. Giuleştenii mai vor întăriri, dunărenii şi-au definitivat lotul

VIDEO | Rapid Bucureşti şi Dunărea Călăraşi au plecat în cantonament, în Antalya. Giuleştenii mai vor întăriri, dunărenii şi-au definitivat lotul

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti şi Dunărea Călăraşi au împărţit avionul către Antalya (Turcia), acolo unde vor susţine două săptămâni de cantonament intens.

Giuleştenii sunt pe locul trei în Liga 2-a, cu 35 de puncte, la şase în spatele liderului UTA Arad. Formaţia antrenată de Daniel Pancu va susţine cinci partide amicale în Antalya, cel mai sonor adversar ar fi TSKA Sofia. De asemenea, "Pancone" mai aşteaptă întăriri în Turcia.
 
"(Aşa plecai şi ca jucător?) Nu, pe la Beşiktaş obişnuiam, dar am intrat şi noi în rândul echipelor mari, avem sponsori, cred că e un lucru normal pentru o echipă importantă ca Rapid. (Când erau mai simple sau mai plăcute cantonamentele, ca jucător sau ca antrenor?) Ca jucător, cu siguranţă, acum trebuie să mă gândesc la o groază de lucruri. Dar fac ceea ce îmi place şi sunt privilegiat din punctul ăsta de vedere. (Pregăteşti cantonamente dure?) Nu, antrenamentele nu sunt dure, nu e nimic din trecutul îndepărtat, pentru că în ultimii ani am avut parte de antrenori care au lucrat doar cu mingea, noi din prima zi am trecut aproape la lucrul specific. Jucătorii sunt foarte mulţumiţi de metodele noastre de antrenament, chiar cei care vin de la alte echipe rămân impresionaţi de modul în care se lucrează la Rapid.
 
Jucăm pe 27 cu Saarbrucken din liga a 4-a Germania, pe 30 cu Craiova din Liga a 3-a, pe 2 cu TSKA Sofia din Liga a 2-a pentru că şi acolo sunt două echipe, pe 5 urmează să jucăm două jocuri, să le dau 90 de minute majorităţii jucătorilor, cu Rostov din Liga a 3-a  Rusia şi cu Baltika Liga a 2-a Rusia. (Ţie, ca jucător, cantonamentele cărui antrenor ţi-au plăcut cel mai mult?) Am avut mulţi antrenori valoroşi care aveau metode frumoase de pregătire. Nu aş putea să spun unul. Personal, îmi plăceau foarte mult antrenamentele domnului Mircea Rednic. (De ce? Ce aveau?) Erau toate cu mingea, erau frumoase, plăcute, şi ne furau, aşa, că ne atingeam obiectivele. Din prima zi am lucrat doar cu mingea, pentru că fotbalul se joacă cu mingea, pe teren, şi asta facem şi noi. (Ai furat meserie de la domnul Rednic?) Am furat nu doar de la domnul Rednic, de la mulţi antrenori pentru că am avut şansa să lucrez cu mulţi valoroşi. Mai căutăm un portat "Under 20"şi încă un jucător în zona de atac. Vom vedea dacă va fi tot un număr 10, un atacant, sper să rezolvăm zilele următoare. (Portarul australian rămâne?) E cu noi aici, e un jucător foarte talentat, surprinzător pentru că vine de la un nivel de colegiu dar am rămas impresionaţi în primele două săptămâni, vom vedea. (Vali Alexandru cum s-a mişcat?) Bine, se prezintă foarte bine şi în antrenamente, e o certitudine pentru că e un jucător care a marcat şi foarte mult în ultimii ani în Liga a 2-a."
 
Dunărea Călăraşi, pregătită de profesorul Cristi Pustai, este pe locul 11 în Liga a 2-a, cu 27 de puncte, fiind la opt puncte de locul de baraj pentru promovare, dar şi la şase de primul loc care duce în Liga a 3-a. Cristi Pustai şi-a definitivat lotul, iar cantonamentul din Antalya este menit să creeze legăturile de joc dorite.
 
"(Cum sunteţi la nivel de lot?) Bine, suntem 22 de jucători plus trei portari. Cred că suficienţi. În acest moment ne aflăm bine, în vară am pornit mai greu. Suntem la mijlocul clasamentului, încercăm să urcăm, să nu mai pierdem puncte cu uşurinţă şi să fim o echipă bună, să fim cât mai sus. În liga a doua există două obiective, ori promovarea, ori evitarea retrogradării. Noi suntem undeva la mijloc. Orice echipă aflată de la locul 6 în sus cred că are şanse reale pentru a prinde cel puţin locul de baraj", a declarat Cristi Pustai.
 

 

Afla mai multe despre: rapiddunarea calarasiantalya 

viewscnt
Articole similare