Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Rapid - Buzău 3-2. Giuleştenii câştigă, deşi au fost conduşi de două ori pe tabela de marcaj

VIDEO Rapid - Buzău 3-2. Giuleştenii câştigă, deşi au fost conduşi de două ori pe tabela de marcaj

Rapid

Comentarii

Condusă cu 1-0 şi 2-1, Rapid a revenit şi a câştigat meciul cu SCM Buzău, scor 3-2. Sefer a fost omul de trei puncte al echipei lui Daniel Pancu, prin reuşita sa din minutul 77.

SCM Buzău a început mai bine partida cu Rapid, iar Candrea avea să deschidă scorul pentru formaţia antrenată de Ilie Stan încă din minutul 10. 

În minutul 18, Hlistei a restabilit egalitatea pentru giuleşteni, după ce a finalizat simplu din careu. 

După reluare, Valentin Munteanu a punctat în minutul 52 pentru oaspeţi. A fost vorba despre o eroare colectivă în defensiva giuleşteană, iar vârful care a făcut senzaţie în ultimele sezoane de Liga 2 a punctat pentru 2-1.

În minutul 58, Drăghiceanu a restabilit din nou egalitatea, cu o execuţie superbă din lovitură liberă.

Golul victoriei giuleştene a fost reuşit de Sefer în minutul 77. Acesta a reluat din careul mic, o centrare perfectă a lui Labeau.


LIVE | Rapid - Gloria Buzău 3-2 (Hlistei 18, Drăghiceanu 57, Sefer 77 /Candrea 10, V. Munteanu 52)

Echipe de start 

Rapid: Tătaru - Voicu, Bonnin, Mallo, Oanea - Jorza, Lazăr, Djuric - Sefer, Hlistei, Roskopf 

Gloria Buzău: Relu Stoian - Gîţ, Candrea, Ioniţă, Nedelea - Balgiu, Tucaliuc, D. Munteanu, Tucaliuc - V. Alexandru, Huiban


Formaţia lui Daniel Pancu, Rapid Bucureşti are o misiune dificilă în etapa cu numărul 8 din Liga 2. Giuleştenii primesc în Regie vizita echipei SCM Buzău, formaţie de pe locul 3 în clasamentul ligii secunde.

  • LIVE VIDEO Rapid - Buzău se joacă astăzi de la ora 12:30 la Telekom Sport 1

Giuleştenii au pierdut deja două meciuri în actuala stagiune a Ligii 2, ultimul chiar pe teren propriu în faţa Viitorului Târgu Jiu.

Rapid a câştigat la Piteşti în etapa precedentă, scor 2-0, în timp ce SCM Buzău a bătut-o fără emoţii pe Daco-Getica, scor 2-0.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe