Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid, pe punctul să rateze cel mai important transfer al verii. Pancu: "N-a mai dat niciun semn!" Reacţia tehnicianului după amicalul cu Chiajna

VIDEO | Rapid, pe punctul să rateze cel mai important transfer al verii. Pancu: "N-a mai dat niciun semn!" Reacţia tehnicianului după amicalul cu Chiajna

Rapid

Comentarii

Rapid s-a impus cu 1-0 într-o partidă amicală disputată împotriva Concordiei Chiajna, în Regie, singurul gol al partidei fiind reuşit de Drăghiceanu, în minutul 51.

La final, Daniel Pancu a tras concluziile după primul amical al verii, dar a vorbit şi despre politica de transferuri a clubului, precizând că e mulţumit de mutările realizate până acum.



Totuşi, există şi veşti proaste. Tehnicianul spune că transferul lui Filipe Teixeira este în dubiu, în condiţiile în care fostul mijlocaş al FCSB nu a oferit niciun răspuns pentru oferta primită de la Rapid. "Nu cred, nu am mai primit nicio veste, nu ştiu dacă vrea să mai joace, nu eu am ţinut legătura cu el, întrebaţi-i pe cei din conducere. Ar fi fost formidabil din punctul meu de vedere dar asta nu înseamnă că nu sunt şi alţi jucători de valoare", a spus Daniel Pancu.

"Un prim joc de verificare, de antrenament, a fost bine. Efortul a fost unul bun spre foarte bun, chiar dacă a fost foarte cald în special în a doua repriză, jucătorii sunt implicaţi, mai aşteptăm transferuri şi săptămâna asta, concurenţa este una foarte mare.

Sperăm ca până la începutul campionatului să fim bine puşi la punct pentru că ne aşteaptă un an infernal, e valabil pentru toate echipele din Liga a 2-a.

Dacă au venit la Rapid înseamnă că au valoare, au calitate, sper să se adapteze cât mai repede la cerinţele noastre, la ce înseamnă clubul, la stilul meu de fotbal, de joc, pentru că este puţin diferit faţă de locurile de unde au venit ei.

Vin de la echipe unde erau jucători foarte importanţi, erau staruri, vedete, aici în primul rând trebuie să se integreze în grup, în colectiv pentru că s-a format un grup, e un proces care a început la Liga a 3-a, în special în iarnă, cu jucători transferaţi pentru Liga a 2-a [...]

Sunt preocupat pentru că ştiu foarte bine ce mă aşteaptă, ce ne aşteaptă, aş fi preferat ca în momentul de faţă să am lotul definitivat 100% dar repet sper ca în cel mai scurt timp lucrurile astea să se întâmple"
, a declarat Daniel Pancu.


 

Afla mai multe despre: daniel pancutransferuri 

viewscnt
Articole similare