Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid - Petrolul 1-0. Manole aduce victoria giuleştenilor în derbyul etapei a 12-a din Liga 2

Liga 2

Comentarii

Echipa lui Daniel Pancu a urcat temporar pe podiumul clasamentului din eşalonul secund după ce a trecut de lupii lui Flavius Stoican într-o partidă jucată în Regie.

FINAL | Rapid - Petrolul 1-0 (Manole '80)

Min 80 GOOL Rapid: Giuleştenii deschid scorul după lovitura de cap a lui Manole, venită în urma unui corner bătut de Sefer, 1-0

Min 45+2 Ocazie mare Hamza: Tunisianul iroseşte o nouă şansă de gol după ce nu găseşte poarta din poziţie ideală

Min 32 Ocazie mare Rapid: Voicu centrează în mijlocul careului şi nemarcat Jorza reia peste poartă 

Min 14 Ocazie mare Petrolul:  Munteanu centrează din banda dreaptă, iar Hamza reia din cădere peste poartă din careul mic 

Min 6: Galeria Rapidului întrerupe meciul pentru câteva momente după ce aruncă în teren cu fumigene 


Costin Lazăr îi urmăreşte cu maxim interes pe rapidişti în tentativa lor de a reveni pe prima scenă a fotbalului românesc. Alb-vişinii caută în acest an a treia promovare consecutivă, însă misiunea se anunţă extrem de dificilă în cel mai disputat sezon din istoria ligii a doua. Iar startul nu a fost deloc pe placul fanilor vişinii.

"Trebuie să avem răbdare, că un grup nu se formează aşa de uşor. Un grup de copii, cum a fost "gaşca nebună". Nu a avut nimeni răbdare cu noi, dar noi am crescut undeva separat în Regie, nebăgaţi în seamă şi uşor, uşor era să luăm campionatul", a spus Costin Lazăr pentru Telekom Sport.

Cu gânduri declarate pentru revenirea în primul eşalon, Petrolul şi Rapid au astăzi primul duel direct din acest sezon, unul aşteptat cu mare interes. Lazăr va merge la meci şi în interes de serviciu. Vrea să îi studieze tactica colegului său de la şcoala de antrenori, Daniel Pancu.

"Voi fi acolo cu colegii mei de la şcoala de antrenori pentru licenţa A, vom merge să îi analizăm jocul. Mi-aş fi dorit să văd lucrul acesta în prima ligă, nu în liga a doua, dar e bine şi aşa. E bine că oamenii sunt fideli echipelor lor", a mai spus Costin Lazăr pentru Telekom Sport.

Petrolul şi Rapid intră în meciul direct de pe locurile 6, respectiv 7 în Liga a II-a. Giuleştenii au un punct în minus faţă de rivali, dar şi un meci mai puţin disputat. Echipa lui Daniel Pancu nu a mai jucat de la finalul lunii septembrie, având două meciuri anulate din cauza jocurilor echipelor naţionale de tineret.

Duelul dintre Rapid şi Petrolul se va disputa cu începere de la ora 16:00 şi va fi în direct pe Telekom Sport 1 şi liveVIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: rapidpetrolulprimvs derbycostin lazarliga a ii-a 

viewscnt
Articole similare