Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid s-a impus cu 8-0 în faţa unei formaţii din Liga a IV-a, într-o partidă amicală. Pancu, impresionat de unul dintre jucătorii săi. "Este ultimul număr 9 veritabil din fotbalul românesc"

VIDEO | Rapid s-a impus cu 8-0 în faţa unei formaţii din Liga a IV-a, într-o partidă amicală. Pancu, impresionat de unul dintre jucătorii săi. "Este ultimul număr 9 veritabil din fotbalul românesc"

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti s-a impus, astăzi, în partida amicală disputată împotriva formaţiei ACS Bucharest United, din Liga a IV-a, cu scorul de 8-0 (2-0).

Golurile formaţiei antrenate de Daniel Pancu au fost marcate de Alexandru Dulca (min. 10) din penalty, argentinianul Martin Roskopf (min. 41), Valentin Alexandru (min. 55, 70 şi 89), Amir Jorza (min. 57), Antonio Sefer (min. 61) şi Petre Goge (min. 79).

Rapidiştii au jucat prima repriză în formula: Drăghia (Tătaru - min. 30) - Băjan, Manole, Ignat, Oanea - Djuric, Piriz - Dulca, Drăghiceanu, Creţu - Roskopf. 

În actul secund, Pancu s-a bazat pe: Tătaru (Devonish - min. 60) - Goge, Bonnin, Iacob, Finică - Lazăr, Jorza - Sefer, Alami, Hlistei  - Valentin Alexandru.

"Nu ne-a interesat scorul. E un antrenament reuşit, e primul din acest an, jucătorii s-au prezentat bine, ne-a interesat mai mult partea fizică, să nu avem accidentaţi pentru că Voicu a lipsit cu gripă, Labeau cu indigestie. (Ai primit şi un mic cadou) Da, am multe cadouri primite de la grupul ăsta. E de când am debutat eu la Rapid şi îmi face plăcere", a declarat Daniel Pancu, la finalul meciului.

Noua achiziţie a Rapidului, Valentin Alexandru, a marcat un hattrick la debut. Cu toate acestea, Daniel Pancu nu este deloc surprins de reuşitele elevului său, fiind extrem de conştient de potenţialul acestuia. De asemenea, Pancu şi l-ar dori la echipă şi pe Alex Ioniţă de la Craiova, însă 

"E o certitudine. În Liga a 2-a e cel mai bun marcator din ultimele sezoane, nu se discută, e o garanţie pentru orice echipă din Liga a 2-a. Îl văd ultimul număr 9 veritabil din fotbalul românesc. Mi-aş mai dori doi jucători, care probabil vor veni zilele următoare. Nu ştiu câţi bani doresc cei de la Craiova pentru Ioniţă. Eu mi-l doresc în continuare, dar timpul e din ce în ce mai scurt. Pentru un împrumut în Liga a 2-a e ceva enorm, imens. Mircea Lucescu este un sprijin moral extraordinar, fantastic şi ne bucurăm să îl avem alături", a declarat antrenorul Daniel Pancu.

Situaţia lui Mircea Lucescu rămâne una învăluită în mister. IL Luce i-a refuzat pe elveţienii de la Sion şi pe brazilienii de la Santos, însă nu s-a hotărât ce drum va alege, cel mai aproape fiind de Rapid. Cu toate acestea, nimic concret până în acest moment. Reputatul antrenor a fost prezent şi la partida amicală din Regie.

"Eu când vin totdeauna discutăm despre probleme de joc, de organizare. El îşi face treaba foarte bine, era normal, trecând dintr-o categorie în alta, lucrurile se schimbă complet. Poate că ar fi putut să facă ceea ce a făcut şi până acum cu echipa de anul trecut, pentru că era o echipă foarte bună. Dar, cu timpul, acea echipă demonstra că nu este de categoria la care joacă acum. Deci a avut nevoie de şase luni importante, să pună la punct şi organizarea jocului, să organizeze şi jucătorii. Niciun jucător nu poate să dea maximum din posibilităţile lui imediat. Eu îmi aduc aminte că, în toată cariera mea, jucătorii transferaţi noi aşteptam cam 6 luni. Jucau multemeciuri amicale, dar aveau nevoie de timp pentru a se integra. E greu să faci o echipă, realmente o echipă în sensul de jucătorii sunt foarte apropiaţi, se cunosc unii pe alţii, se acceptă unii pe alţii, Fără invidii, fără egoisme, fără alte lucruri. Deocamdată ei sunt pe un drum bun şi cu posibilităţi de a promova. Dar când vor promova, se schimbă lucrurile, din nou. Vor avea din nou pentru că Rapid nu este pregătit pentru Liga 1, în momentul de faţă. Este nevoie de un stadion, de un loc de pregătire cum ar trebui să fie. Mă uit aici şi văd bălăriile astea, este inadmisibil să vezi un centru în centrul Bucureştiului, pot să spun un loc cu tradiţie extraordinată în fotbal", a declarat şi Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: fotbalrapid 

viewscnt
Articole similare