Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid, victorie la scor în Cupa României! Steaua a ratat şansa să joace cu FCSB, Dică eliminat surprinzător. Toate rezultatele

VIDEO | Rapid, victorie la scor în Cupa României! Steaua a ratat şansa să joace cu FCSB, Dică eliminat surprinzător. Toate rezultatele

Cupa României

Comentarii

Miercuri s-au jucat meciurile din turul 4 al Cupei României, iar unele rezultate sunt de-a dreptul surprinzătoare. Câteva echipe de tradiţie au avut viaţă grea şi chiar au fost eliminate.

Rapid îşi continuă cursa în Cupa României. S-a calificat în 16-imi după o victorie clară în faţa Dunării Călăraşi. Sefer, Mallo şi Creţu au marcat pentru succesul cu 3-0 al giuleştenilor, care se pregătesc acum de duelurile cu echipele din Liga I.

CSA a fost la cinci minute de calificarea în şaisprezecimile Cupei, dar un fost stelist le-a năruit visul roş-albaştrilor. Grădinaru a trimis meciul în prelungiri, unde Concordia Chiajna s-a impus cu 2-1. Pentru stelişti, continuă lupta pentru promovarea în liga a treia. Pentru a-şi îndeplini obiectivul, roş-albaştrii vor primi întăriri de pe bancă.
 
 
Petrolul s-a calificat cu emoţii în 16-imile Cupei României. Echipa lui Flavius Stoican s-a impus la limită în faţa ultimei clasate din Liga a 2-a, Sportul Snagov. Alexandru Saim a marcat în startul reprizei a doua singurul gol al meciului. Peste o săptămână, cele două echipe se vor înfrunta din nou, în etapa a 7-a din liga secundă.

Toate rezultatele de miercuri din Cupa României 

Cetate Râşnov - Csikszereda 0-1

CSM Reşiţa - Politehnica Timişoara 1-0

CS Făurei - Farul Constanţa 2-1

Flacăra Horezu - FC Argeş 2-1

Industria Gâlda - Reghin 4-3

Metalul Buzău - CSM Focşani 1-0 

Sanmartin - U Cluj 1-2

Sportul Snagov - Petrolul Ploieşti 0-1

Steaua Bucureşti - Concordia Chiajna 1-2

CS Tunari - Metaloglobus 0-2

Rapid - Dunărea Călăraşi 3-0

Afla mai multe despre: cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare