Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapidiştii nu l-au uitat pe Lobonţ! Moment amuzant povestit de Pancu. ”Pe asta n-o aveai în baza de date”

VIDEO | Rapidiştii nu l-au uitat pe Lobonţ! Moment amuzant povestit de Pancu. ”Pe asta n-o aveai în baza de date”

Fotbal intern

Comentarii

Lobonţ a anunţat în această săptămână că se retrage din fotbal, iar mesajele de susţinere la adresa fostului portar al naţionalei României nu au întârziat să apară.

Daniel Pancu a povestit la Telekom Sport o discuţie amuzantă pe care a purtat-o cu Bogdan Lobonţ pe când amândoi erau la începutul carierelor.

”Am multe amintiri cu el că mă cunosc cu el de la lotul de juniori UEFA '96, eram mic, îi dădeam goluri pe sub bară şi nu putea să ajungă.

Îmi aduc aminte o noapte albă cu el înainte de un meci cu Dinamo, el juca la Dinamo şi cu vreo săptămână înainte ne-am întâlnit întâmplător şi am stat până dimineaţă pur şi simplu la poveşti şi la un moment dat mi-a spus că a învăţat el în Olanda, studiază toţi atacanţii, îi are pe laptop, ştie cum dă cu stângul, cu dreptul, cu capul, cu pieptul şi i-am spus <<oricum îţi dau gol>> şi în minutul 5, în Ştefan cel Mare i-am dat un gol de undeva de pe linia de corner, se ţinea cu mâna de bară, a trecut prin el. Nici acum nu ştie pe unde a trecut acea minge şi i-am spus că, na, execuţia asta nu o aveai în baza ta de date”, a posvesti ”Pancone” la Telekom Sport.

Daniel Pancu anunţat la rândul său că se va retrage la meciul de baraj al Rapidului pentru promovarea în Liga a 3-a, care se va disputa în dublă manşă (16 şi 23 iunie).

Afla mai multe despre: daniel pancubogdan lobontretragere lobont,  

viewscnt
Articole similare