Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapidiştii speră să ajungă liderul din urmă: ”Trebuie să câştigăm obligatoriu” Ce spune Burcă de situaţia lui Pancu

VIDEO | Rapidiştii speră să ajungă liderul din urmă: ”Trebuie să câştigăm obligatoriu” Ce spune Burcă de situaţia lui Pancu

Fotbal

Comentarii

Fără victorie de două etape, Rapid încearcă să revină în lupta pentru promovare în acest weekend. Giuleştenii dau piept cu ultima clasată, Sportul Snagov, duminică, de la ora 11:30, în direct pe Telekom Sport 1.

Pancu speră să nu mai fie probleme de arbitraj ca în cele 12 jocuri de până acum. ”Au fost cel puţin 4 penaltiuri neacordate pentru Rapid, clare ca lumina zile, văzute din avion şi de pe lună. Şi nimeni nu vorbeşte de lucrul ăsta.

Poate pentru prima dată în acest campionat, e un joc pe care trebuie să îl câştigăm obligatoriu. Echipa nu a jucat fotbal decât în 3-4 meciuri din 12, fotbalul pe care îl vreau eu, fotbal ofensiv cu ocazii şi goluri marcate. De 2-3 etape nu e fotbalul pe care mi-l doresc”, a spus Daniel Pancu la o conferinta de presă.

Rapid ar putea egala liderul dacă îşi câştigă cele două restanţe. Burcă dă asigurări că Pancu nu are postul ameninţat.

”E presiune într-adevăr, pentru că e Rapid. Nu pot să spun că mă simt ameninţat, dacă se ia o decizie o ia conducerea. Eu chiar sunt detaşat într-un fel. Pe mine mă preocupă jocul echipei, care nu e... nu funcţionează nimic de două, trei etape, e clar”, a mai spus Pancu.

”El (n.r. - Pancu) nu trebuie să simtă nicio presiune, pentru că este doar o chestiune de timp ca lucrurile să se lege şi să se aşeze din nou pe făgaşul normal. Daniel sub nicio formă nu are postul în pericol. Suntem alături de el total”, a spus Ovidiu Burcă.

Şase victorii, trei remize şi trei înfrângeri în acest sezon are Rapidul.

Afla mai multe despre: rapidpancuburca,  

viewscnt
Articole similare