Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapidiştii sunt îngrijoraţi din cauza amicalului cu Dinamo. "Mi-e greu să anticipez ce se va întâmpla. Urmează să facem alte teste"

VIDEO | Rapidiştii sunt îngrijoraţi din cauza amicalului cu Dinamo. "Mi-e greu să anticipez ce se va întâmpla. Urmează să facem alte teste"

Fotbal

Comentarii

Magazionerul celor de la Dinamo a fost depistat pozitiv cu COVID-19, iar LPF a decis ca toate meciurile "câinilor" să fie suspendate până în momentul în care toată lumea din club va fi din nou testată şi se va constata că toată lumea este sănătoasă. Rapidiştii sunt un pic îngrijoraţi, după că eu întâlnit pe Dinamo într-un meci amical în urmă cu o săptămână.

Săptămâna trecută, Dinamo a învins-o pe Rapid, scoru 1-0, la Săftica, într-o partidă de verificare. Ieri, magazionerul clubului a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar acest lucru a atras de la sine o avalanşă de proporţii. Meciul lui Dinamo cu Chindia, programat sâmbătă, a fost suspendat, iar membrii clubului vor fi supuşi din nou unui set de teste. DSP Bucureşti va demara o anchetă epidemiologică, iar dacă se va decide că oamenii din club au luat contact cu magazionerul, vor fi băgaţi în carantină timp de 14 zile.

Unul dintre acţionarii clubului giuleştean, Ovidiu Burcă, s-a arătat un pic îngrijorat de situaţia de la Dinamo, mai ales că au fost adversari în urmă cu câteva zile. Există o posibilitatea ca ancheta epidemiologică să fie extinsă până în tabăra rapidiştilor, dacă vor fi găsiţi pozitiv şi alţi jucători dinamovişti. 

"Am auzit şi au azi după ce am terminat întâlnirea cu Sandu şi da, e o veste pe care nu am procesat-o foarte bine. Din păcate şi noi am avut un meci acum o săptămână. Sper totuşi ca lucrurile să fie ok. Pe de altă parte şi în alte ţări s-au întâmplat să existe fotbalişti care au avut sau membri ai staff-ului. Sperăm ca lucrurile să nu degenereze şi chiar în momentul de faţă mi-e greu să anticipez ce se va întâmpla cu Dinamo, cu celelalte echipe, cu campionatul. Rămâne de văzut dacă se va confirma că într-adevăr această persoană este infestată", a declarat Ovidiu Burcă, pentru Telekom Sport.

Cu toate acestea, jucătorii Rapidului au efectuat, deja, trei teste, toate la interval de 14 zile. Următorul este programat peste 7 zile, iar acestea se vor înmulţi odată cu apropierea revenirii fotbalului din Liga 2.

"Noi am făcut deja 3 teste. Urmează ca în următoarele 7 zile să facem un alt test. Din 14 în 14 zile facem teste. Cu cât ne vom apropia de competiţie, înainte de meciurile oficial, cu 2-3 zile înainte toată luema va fi testată. Noi am stabilit şi un regulament de ordine interioară, special conceput pentru această perioadă, cu restricţiile şi cu limităţie pe care atât sportivii, dar şi membri personalului auxiliar trebuie să le respecte în această perioadă. Pentru că e foarte complicat ca atunci când vei depista un caz în cadrul echipei, lucrurile sunt destul de greu de gestionat", a adăugat fostul preşedinte al clubului.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare