Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rar îl auzi pe Gică Hagi să spună aşa ceva: ”Eu şi staff-ul meu am greşit”. Ce l-a făcut pe ”Rege” să-şi recunoască eroarea

VIDEO | Rar îl auzi pe Gică Hagi să spună aşa ceva: ”Eu şi staff-ul meu am greşit”. Ce l-a făcut pe ”Rege” să-şi recunoască eroarea

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa a câştigat cu 2-1 meciul de pe terenul lui FC Voluntari, dar Gică Hagi nu a fost în totalitate mulţumit. Patronul şi managerul tehnic al Viitorului recunoaşte că a greşit strategia.

Hagi a recunoscut că nu a pregătit cum trebuie meciul cu Voluntari.

Trebuie să suferim, a trebuit să ne adaptăm. Au înţeles exact mesajul meu. Am făcut o primă repriză foarte bună, apoi ne-a fost mai greu. Cred că eu şi staff-ul meu am greşit. Am făcut antrenamente dimineaţă, dar trebuia să le facem seara.

Ianis cu Ghiţă se ştiu de mici, joacă de la 12 ani împreună, e un avantaj. Am înţeles că a fost gol valabil la Ianis, dar arbitrul a decis aşa, asta este.

Avem un calendar greu, încercăm să facem cât mai multe puncte. Nimic nu este imposibil pentru noi. Deocamdată obiectivul nostru e să mergem pe aceeaşi linie de până acum, să facem cât mai multe puncte. Dinamo e favorită atunci când joacă mereu cu noi, e o echipă de tradiţie. Noi suntem tineri, imprevizibili, cred că va ieşi un meci frumos.

Dacă nu vom trata cum trebuie meciul, o să luăm bătaie”, a spus Hagi, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hagiviitorulvoluntari 

viewscnt
Articole similare