Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răspunsul lui Bălaşa la criticile lui Becali: "Patronul e mai greu de mulţumit". Ce s-a schimbat la FCSB odată cu venirea lui Teja

VIDEO | Răspunsul lui Bălaşa la criticile lui Becali: "Patronul e mai greu de mulţumit". Ce s-a schimbat la FCSB odată cu venirea lui Teja

Superliga

Comentarii

Fundaşul FCSB-ului, Mihai Bălaşa, nu regretă că a ales să semneze cu "roş-albaştrii', în urmă cu doi ani, în ciuda criticilor de care a avut parte din partea patronului George Becali, de-a lungul timpului.

"Da, cu siguranţă a fost cea mai bună decizie, pentru că odată ce m-am întors la Steaua am prins şi echipa naţională. Şi cu aceste critici m-am obişnuit, le iau ca pe ceva pozitiv, care ma ajută să cresc în evoluţia mea. Nu ştiu. Chiar dacă patronul e mai greu de mulţumit, sper să o facem. Vom vedea în meciurile amicale, în meciurile oficiale. E prea devreme acum să vorbim despre cum arată apărarea", a spus Bălaşa.

Fundaşul în vârstă de 24 de ani s-a referit şi la situaţia băncii tehnice, acolo unde Mihai Teja i-a luat locul lui Nicolae Dică, la finalul anulu.

"Nu îmi place să fac o comparaţie între ce a fost şi ce este acum. Dar cu siguranţă, Mister a venit cu ceva nou, care ne va ajuta foarte mult. Legat şi de antrenamente şi ca atmosferă... Bine, a fost şi vacanţa, ne-am relaxat şi noi şi am venit mai bine din vacanţă. Era nevoie de această vacanţă", a adăugat Mihai Bălaşa.

Afla mai multe despre: balasa 

viewscnt
Articole similare