Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Răspunsul lui Burleanu după interesul Craiovei pentru Mirel Rădoi. Ce se întâmplă cu selecţionerul României U21

VIDEO | Răspunsul lui Burleanu după interesul Craiovei pentru Mirel Rădoi. Ce se întâmplă cu selecţionerul României U21

Echipa națională

Comentarii

Imediat după plecarea lui Devis Mangia, pe lista Craiovei de posibili înlocuitori a apărut şi numele lui Mirel Rădoi. Întrebat dacă îşi va da acordul ca selecţionerul naţionalei de tineret să meargă la Universitatea, Răzvan Burleanu n-a stat pe gânduri.

"Răspunsul e simplu, nu. În momentul în care l-am prezentat pe Mirel Rădoi, am stabilit foarte clar că contractul său cu FRF, contractul în care împreună am agreat să intrăm, nu este doar pentru campania în curs, ci inclusiv pentru acesată nouă campanie care va începe în această toamnă. Atât Mirel Rădoi, cât şi eu ne dorim să continuăm în această formulă şi următoarea campanie, după Campionatul European din Italia.

Amândoi am clarificat acest lucru încă din primul moment în care am început. Chiar dacă Mirel Rădoi nu ar fi reuşit calificarea echipei naţionale la CE, am fi continuat cu el. Fiindcă ne-am dorit la momentul respectiv, cum ne dorim şi astăzi, să avem stabilitate la echipa naţională de tineret" , a declarat Răzvan Burleanu.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe