Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răspunsul lui Dugandzic pentru interesul lui Gigi Becali. Croatul e de neoprit chiar înaintea partidei cu FCSB: "Aştept meciul cu ei"

VIDEO | Răspunsul lui Dugandzic pentru interesul lui Gigi Becali. Croatul e de neoprit chiar înaintea partidei cu FCSB: "Aştept meciul cu ei"

FCSB

Comentarii

FC Botoşani a câştigat primul meci din play-off, iar Marko Dugandzic a marcat din nou. Venit în iarna acestui an la echipa pregătită de Croitoru, atacantul croat are deja opt goluri marcate în tot atâtea meciuri jucate pentru Botoşani.

"A fost o victorie importantă pentru noi, pentru că veneam după două eşecuri şi este poate cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat. Avem acum o perioadă mai lungă pentru odihnă, suntem fericiţi pentru această victorie şi aşteptăm acum meciul cu FCSB" , a declarat Marko Dugandzic.

În urma evoluţiilor foarte bune pe care le-a avut la FC Botoşani, Dugandzic a ajuns şi în atenţia cluburilor importante din Liga I. Inclusiv patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că este interesat de atacantul croat al moldovenilor.

Întrebat despre un eventual transfer la FCSB, Dugandzic a refuzat să vorbească: "Nu vreau să comentez, pentru că mai am cinci meciuri şi vom vedea după ce se va întâmpla".

  • 350 de mii de euro este cota lui Dugandzic pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: botosanidugandzic 

viewscnt
Articole similare