Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răspunsul lui Gică Hagi după ce Gigi Becali a declarat că-i vrea la FCSB pe el şi pe fiul său: ”Ianis este ca o fată frumoasă” :)

VIDEO | Răspunsul lui Gică Hagi după ce Gigi Becali a declarat că-i vrea la FCSB pe el şi pe fiul său: ”Ianis este ca o fată frumoasă” :)

Superliga

Comentarii

Gică Hagi spune că se simte onorat că Gigi Becali a declarat că-i vrea la FCSB pe el şi pe Ianis, dar spune că fiul său trebuie să plece la o echipă din străinătate.

Zilele trecută, Gigi Becali a declarat că-i vrea la FCSB pe Gică Hagi şi pe fiul său. Antrenorul şi patronul Viitorului a răspuns cu fair-play la aceste afirmaţii: ”Când spui Steaua, Dinamo, pentru mine sunt echipele cele mai mari în România. Oricând întotdeauna poate veni dintr-un loc o ofertă. Dacă Steaua a zis acest lucru e un lucru foarte important pentru jucători pentru club”, a declarat Gică Hagi la Telekom Sport.

Patronul Viitorului susţine însă că următorul pas pentru Ianis trebuie să fie un transfer în străinătate. Hagi îşi doreşte pentru fiul său o echipă la care să joace şi să continue să se dezvolte:

”Cred eu că Ianis va merge afară. Mi-aş fi dorit ca Ianis să aibe o traiectorie cum am avut-o şi eu, de la noi să plece la Bucureşti, de la Bucureşti să plece afară şi la o echipă mare. Are într-un fel dreptate, dar cred că drumul lui cum a fost, a plecat odată afară, s-a întors, acum cred eu că e pregătit de examenul ăla mare care trebuie să îl aibe.

E curtat dar gândul lui e să termine bine acest campionat şi să facă un campionat european foarte bun. După aceea când faci bine, ca şi o fată frumoasă, e curtată. Ianis e curtat acum. Avem două obiective. Unul, ca echipa la care se duce să fie un proiect cu el, el nu mai e foarte tânăr cum a plecat înainte şi puteam să acceptăm anumite lucruri, el trebuie să fie un jucător important, să se ducă acolo şi să joace. Al doile lucru, clubul trebuie să fie mulţumit cu suma de transfer.

Ianis trebuie să fie dorit  de directorul sportiv, de antrenor, de club, să existe un proiect cu el pentru că cred că poate face un drum bun, o carieră frumoasă”
, a mai spus Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagiianis hagi 

viewscnt
Articole similare