Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răspunsul lui Nedelcu după ce Becali a declarat că nimeni nu-l mai scoate din echipă: ”Ştiţi cum e el. Azi eşti cel mai bun, mâine joci mai slab şi te transferă”

VIDEO | Răspunsul lui Nedelcu după ce Becali a declarat că nimeni nu-l mai scoate din echipă: ”Ştiţi cum e el. Azi eşti cel mai bun, mâine joci mai slab şi te transferă”

Superliga

Comentarii

Dragoş Nedelcu a avut o evoluţie solidă în victoria cu 2-0 în faţa lui Milsami, în primul tur din Europa League. Mijlocaşul de 22 de ani a fost lăudat de patron, însă Nedelcu spune că încearcă să se lase cât mai puţin afectat de afirmaţiile lui Gigi Becali.

Revenit de la naţionala de tineret, alături de care a ajuns în semifinale la Campionatul European de Tineret, Dragoş Nedelcu a arătat multă încredere în meciul cu Milsami. Mijlocaşul de 22 de ani spune că l-a avantajat şi sistemul 4-3-3, pe care l-a jucat la Viitorul

”E primul meci oficial. Noi, care am revenit de la tineret, am apucat să facem puţine antrenamente. A fost un meci bun şi ne bucurăm că am luat o şansă bună pentru calificare. (Te-ai simţit mai comod în acest 4-3-3?) M-am simţint bine. Nu pot să zic că mai comod. Eu trebuie să-mi fac treaba. 33. Da, am jucat foarte mul timp acolo şi mi-e uşor să joc în acel sistem”, a declarat Dragoş Nedelcu.

La finalul partidei, Gigi Becali a lăudat evoluţia lui Nedelcu şi a declarat că nimeni nu-l mai scoate din echipă, nici măcar Pintilii. Internaţionalul român de tineret spune că este obişnuit cu toanele patronului: ”(Despre faptul că Gigi Becali l-au lăudat după meci şi a declarat că nu-l mai scoate nimeni din echipă) Da, nea Gigi ştiţi cum este. Azi eşti cel mai bun, mâine faci un meci mai puţin reuşit, gata, te transferă. Aşa e dânsul, ne-am obişnuit cu el. E un lucru pozitiv”.

Afla mai multe despre: nedelcubecali 

viewscnt
Articole similare