Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răspunsul lui Pancu după atacul lui Daniel Niculae: "Acest cuvânt nu va mai exista la Rapid" Cum vede viitorul sezon al Ligii 2

VIDEO | Răspunsul lui Pancu după atacul lui Daniel Niculae: "Acest cuvânt nu va mai exista la Rapid" Cum vede viitorul sezon al Ligii 2

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului s-a arătat deranjat de afirmaţiile fostului său coleg, Daniel Niculae, cel care declarase că giuleştenii nu se pot gândi la promovare în sezonul care debutează la începutul lunii august.

Rapidul a revenit în Liga 2 şi îşi doreşte să continue seria promovărilor la finalul anului viitor. Iar Pancu are toată încrederea că obiectivul va fi atins în ciuda unei concurenţe foarte puternice. Totuşi nu toţi rapidiştii văd lucrurile în roz. Daniel Niculae crede că mai degrabă alb-vişinii vor fi în lupta pentru menţinerea în divizia secundă. 
 
"Din punctul meu de vedere cuvântul retrogradare nu există în acest sezon la Rapid şi nu va mai exista pentru o lungă perioadă de timp, poate chiar niciodată. 
Într-adevăr campionatul este foarte echilibrat, e un lucru ciudat să spun că în acest moment nu văd nicio echipă valoric peste Rapid, pentru că am văzut cum s-au întărit şi celelalte contracandidate ale noastre, dar în acelaşi timp pot să spun că găsesc puţine echipe care sunt sub noi" a declarat antrenorul Rapidului. 
 
Pentru stagiunea viitoarea foarte multe dintre echipele participante ale ligii a doua şi-au anunţat intenţia de a promova. Pancu ştie ce va face diferenţa. 
 
"Va fi un campionat foarte echilibrat, e un maraton, echipa care va fi mai bine organizată din toate punctele de vedere, plecând de la conducători, antrenori, jucători, jucători care sunt cei mai importanţi plus suporteri, unde e şi cazul Rapidului, cred că e un atuu foarte important pentru noi pentru că eu consider că îi avem pe cei mai buni suporteri din Liga a 2-a. Dacă la primul semn de slăbiciune, la prima serie negativă nu vom mai fi uniţi, nu vom avea puterea să trecem peste acele momente care inevitabil vor veni, vom avea probleme mari. Sper că am învăţat ceva din ce s-a întâmplat la Petrolul sezonul trecut, când au fost 4 antrenori schimbaţi, foarte mulţi jucători" a încheiat legenda rapidistă. 
 

Afla mai multe despre: rapidpancudaniel niculaepromovare 

viewscnt
Articole similare