Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răspunsul lui Şumudică pentru oferta lui Gigi Becali: "Ştiţi foarte bine, eu sunt antrenor profesionist"

VIDEO | Răspunsul lui Şumudică pentru oferta lui Gigi Becali: "Ştiţi foarte bine, eu sunt antrenor profesionist"

FCSB

Comentarii

La începutul acestei săptămâni, FCSB s-a despărţit de Mihai Teja, iar acum este în căutarea unui nou antrenor. Pe lista lui Gigi Becali se află şi Marius Şumudică, antrenor care se va despărţi de la Al Shabab la finalul acestui sezon.

"Sunt prieten cu Gigi şi am auzit că au avut şi de suferit au schimbat firma de pază pe acolo că au sărit ăia gardul şi au scris nu ştiu ce şi nu ştiu cum, dar mă lasă rece. Nu mă duc la palat, mă duc la el acasă că e vecinul meu, stăm la două case unul de altul, n-am nici o problemă, dar n-are cum să mă convingă. Nu mă convinge şi nici eu nu pot. E greu să antrenez acolo.. Se ştie trecutul meu, chiar dacă sunt antrenor profesionist. Ştiţi cum e, vrei să faci aluatul sau ca la maioneză, dacă nu pui aia, ai văzut, s-a tăiat. Cred că se taie repede.

Eu nu am purtat aşa, discuţii, în profunzime cu Gigi, referindu-mă la genul de antrenor care îi place sau ceea ce îşi doreşte sau dialogul pe care îl are cu el sau ce metode are de lucru. Am văzut că sunt antrenori care fac compuneri foarte frumoase. Cred că ar putea fi şi editorialişti, că le stă bine. Şi văd că unul cu principii şi cred că ăla e tipul de antrenor probabil care ar putea să lucreze cu domnul Becali" , a declarat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: sumudicabudescufcsb 

viewscnt
Articole similare