Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răspunsul surprinzător oferit de Andrei Ivan când a fost întrebat despre oferta de la FCSB

VIDEO | Răspunsul surprinzător oferit de Andrei Ivan când a fost întrebat despre oferta de la FCSB

Stranieri

Comentarii

Andrei Ivan nu exclude în totalitate varianta de a se transfera la FCSB, dar spune că şansele sunt foarte mici. Atacantul lui Krasnodar speră însă că va prinde un transfer în Spania sau Italia.

Andrei Ivan a fost împrumutat în ultimul sezon de la FK Krasnodar la Rapid Viena. Austriecii aveau opţiune pentru un transfer definitiv, însă atacantul de 22 de ani n-a convins, astfel că, momentan, se va întoarce în Rusia. Ivan spune că a vorbit cu cei de la Krasnodar şi trebuie să se prezinte la reunire, pe 25 iunie.

În acelaşi timp, Andrei Ivan spune că are foarte multe oferte. Una dintre ele este de la FCSB, care a făcut o propunere de 750.000 de euro. Ivan nu exclude o astfel de variantă pentru viitorul său, dar spune că şi-ar dori să rămână în străinătate.

”A fost un sezon foarte greu. Sper să... mai mult mă concentrez pentru Euro şi sper să fac o figură frumoasă acolo, să plec la un club mai bun. (Nu mai ai nicio şansă să rămâi la Viena?) Nu, am încheiat contractul cu cei de la Rapid Viena. Am vorbit astăzi cu managerul de la Krasnodar şi pe data de 25 o să fac viza pentru Rusia. (Că este dorit de FCSB) Sunt bucuros că cei de la Steaua sunt interesaţi de mine, dar momentan am contract cu Krasnodar şi nu pot să comentez nimic.

(Ai fi de acord să te întorci în România?) Îmi dă de gândit asta şi momentan nu ştiu. O să mă gândesc pe parcurs şi să văd unde o să joc în viitor şi sper să fie un pas mare pentru mine. Sper să joc cât mai bine la Euro şi să plec la o echipă bună.



(Te-ar tenta să revii la Craiova?) La Craiova am uşile deschise mereu şi acolo sunt primit foarte bine de suporteri, preşedinte şi de patroni. Sper, cândva, să fac pasul ăsta înapoi la Craiova [...] Sunt şanse minime să ajung la Steaua. Momentan, mă gândesc doar la Euro, sper să fac o figură frumoasă şi sper să plec în Europa [...] Momentan, am foarte multe oferte şi din străinătate, agentul meu ştie foarte bine şi el o să vă răspundă. Sper să ajung în Italia sau în Spania”,
a declarat Andrei Ivan.

Afla mai multe despre: andrei ivanfk krasnodar 

viewscnt
Articole similare