Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Răsturnare de situaţie în cazul lui Ianis Hagi! Anunţ de ultim moment despre fiul "Regelui": "Sper să prindă cât mai multe minute aşa"

VIDEO Răsturnare de situaţie în cazul lui Ianis Hagi! Anunţ de ultim moment despre fiul "Regelui": "Sper să prindă cât mai multe minute aşa"

Stranieri

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, a lămurit situaţia lui Ianis Hagi, care e blocat la Genk. Se pare că fiul "Regelui" nu va pleca de la actualul club şi va fi nevoit să-şi facă loc în echipa de start pentru a progresa. De asemenea, Rădoi a vorbit şi despre Răzvan Marin.

Mirel Rădoi, anunţ despre soarta lui Ianis Hagi la Genk

Genk a plătit patru milioane de euro pentru Ianis Hagi, în iulie 2019, iar de atunci românul a strâns doar 718 minute în 19 meciuri, a marcat de trei ori şi a livrat patru pase de gol. Într-o situaţie grea se află şi Răzvan Marin, la Ajax, unde a dezamăgit până în acest moment, după ce a jucat în 15 meciuri şi a oferit o pasă de gol. 

Mirel Rădoi a vorbit despre cei doi tricolori care pot fi selecţionaţi pentru meciul cu Islanda. Selecţionerul a susţinut că, cel puţin în privinţa lui Ianis Hagi, Genk nu-l va lăsa să plece sub formă de împrumut, deşi era de aşteptat ca românul să fie cedat pentru a prinde minute în altă parte: "Pe Ianis l-am avut, pe Răzvan din păcate nu l-am avut... L-am vrut, dar atât clubul cât şi antrenorul s-au opus... Nu ştiu, să aşteptăm în continuare.

Din ce am înţeles, la Ianis este o problemă mai delicată, clubul nu îl va lăsa să plece împrumut. Să vedem dacă la Răzvan, în continuare antrenorul este cel care decide, dacă îl va lăsa să plece împrumut. M-aş bucura, oriunde s-ar duce, sau dacă rămâne, să înceapă să joace. Răzvan a jucat 90 de minute într-meci de cupă, după aceea a intrat 30 de minute... Să sperăm că va prinde minute. În continuare, sper ca Ianis să prindă cât mai multe minute", a declarat Mirel Rădoi din Marbella, acolo unde a luat parte la meciurile echipelor din Liga 1.

 

  

 

Afla mai multe despre: ianis hagimirel radoinationala romanieirazvan marinianis hagi genk 

viewscnt
Articole similare