Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răsturnare de situaţie pentru jucătorul pe care Becali voia să-l trimită la altă echipă din Liga 1: "Orice discuţie e închisă!"

VIDEO | Răsturnare de situaţie pentru jucătorul pe care Becali voia să-l trimită la altă echipă din Liga 1: "Orice discuţie e închisă!"

Superliga

Comentarii

Tehnicianul Dunării Călăraşi, Dan Alexa, a dezvăluit la plecarea spre cantonamentul din Antalya că nu mai este interesat de portarul Andrei Vlad, de la FCSB.

Vicecampioana anunţase că portarul va fi împrumutat pentru a putea juca meci de meci, însă Alexa spune că şi-a acoperit postul de portar prin aducerea lui Nicolae Calancea, de la Craiova. "Orice discuţie pentru Vlad e închisă!", a declarat Alexa, care se va baza însă pe Ianis Stoica şi Daniel Benzar, jucători împrumutaţi de la FCSB.

"Mulţi jucători noi, încerc să găsesc un prim 11, pentru că timpul este foarte scurt. Trebuie să lucrăm la omogenitate. Avem patru jocuri amicale în Turcia, apoi cele 5 din acest sfârşit de retur, înainte de playout. Pentru mine, important este ca toţi jucătorii să se pregătească uniform, să fim bine din punct de vedere fizic şi, pe lângă astea, să găsesc un prim 11, chiar 13-14 jucători pe care mă voi baza. Repet, timpul este atât de scurt, încât fiecare amânunt este foarte important.

Am adus şi tineri, am adus şi experienţă, jucători care au jucat. Am adus jucători tineri cu potenţial, care pot să ne ajute, jucători tineri care au jucat pe la loturile naţionale ale României. Sper să le dau încredere, sper să demonstreze că nu am greşit. Vor avea şi ei concurenţă foarte mare, pentru că oricare dintre ei poate să fie titular.

Suntem cam dublaţi pe posturi. Ne mai trebuie un fundaş central, sperăm să vină în Turcia în seara asta, sau cel târziu mâine. Şi cam asta este toată campania.

Nu, nu (n.r. Andrei Vlad nu vine la Călăraşi). Pe Andrei Vlad l-am vrut în vară. Atunci, domnul Becali nu l-a dat pentru că spera să joace titular şi să fie primul portar al echipei. Acum a fost doar o discuţie, dar l-am luat pe Calancea şi orice discuţie e închisă.

Ianis Stoica este un jucător care pe mine m-a impresionat foarte mult în Cupa României, care a pus foarte multe probleme. Este un jucător de real talent. Are calităţi fizice, pentru vârsta lui excepţionale. Are doar 16 ani, dacă merită, va juca
", a declarat Dan Alexa la plecarea spre Antalya.


 

Afla mai multe despre: andrei vladdan alexaportar 

viewscnt
Articole similare