Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răsturnare istorică pe Olimpico! Furia romană a distrus Barcelona! AS Roma câştigă cu 3-0 şi se califică uluitor în semifinale

VIDEO | Răsturnare istorică pe Olimpico! Furia romană a distrus Barcelona! AS Roma câştigă cu 3-0 şi se califică uluitor în semifinale
Comentarii

După 1-4 pe Camp Nou, AS Roma avea şanse doar în teorie în faţa Barcelonei. Numai că Olimpico a trăit o seară magică, iar italienii au obţinut o calificare imensă după ce au distrus-o pe Barcelona

La Roma, în ziua meciului, nimeni nu îndrăznea să vorbească despre calificare. Sperau la un succes şi îşi doreau o eliminare decentă din competiţie. Până la urmă, îi scotea Barcelona. Numai că Di Francesco şi-a adus aminte că l-a mai pus cândva la respect pe Valverde, 3-0 în Sassuolo - Bilbao, în 2016, şi a îndrăznit să se ia la trântă cu destinul.

Dzeko îşi face loc printre fundaşii visători ai Barcelonei şi îl învinge în minutul 6 pe Ter Stegen. E 1-0 şi e startul de care italienii aveau nevoie. Roma se aruncă în atac, iar Barcelona e de nerecunoscut. Aruncaţi în spatele scorului din tur, Messi şi compania joacă la alibi. Absolut nimic.

Partea a doua e din visele cele mai frumoase pentru gazde. Acelaşi Dzeko e busculat în careu, iar arbitrul arată punctul cu var. De Rossi trage tare şi bine, iar Roma face 2-0. Răsturnarea istorică avea să se producă în minutul 82, când lovitura de cap a lui Manolas se scurge în plasa lui Ter Stegen. E 3-0 şi Olimpico erupe! Magic! Fantastic! Ireal!

Minunea aşteptată pe Etihad, la City - Liverpool, se petrece la Roma, acolo unde ”lupii” dau lovitura. Barcelona merge acasă în genunchi şi va trebui să se mulţumească doar cu supremaţia din La Liga.

REZUMAT VIDEO | AS ROMA - BARCELONA 3-0 (Džeko 6, De Rossi 58, Manolas 82)

Echipele de start:

Roma: Alisson Becker - Jesus, Fazio, Manolas, - Kolarov, 6.Strootman, De Rossi, Nainggolan, Florenzi - Schick, Džeko
Absent: Karsdorp

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Piqué, Umtiti, Alba; Roberto, Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez
Absent: Digne

90`+4 - Fluier final.

82' - GOOOOOOOOOOL AS Roma! Manolas marchează cu capul, după o lovitură de colţ.

71' - Ocazie pentru AS Roma! Strootman îl găseşte foarte bine pe Nainggolan, în zona punctului cu var, dar acesta trimite slab spre poarta apărată de Ter Stegen.

58' - GOOOL AS Roma! De Rossi marchează din lovitură de la 11 metri.

46' - A început repriza secundă!

PAUZĂ

29' - Ocazie imensă pentru AS Roma! Fazio centrează foarte bine pentru Schick, dar mingea acestuia trece pe lângă poarta Barcelonei.

20' - AS Roma forţează marcarea golului doi, dar Barcelona stă foarte bine în teren.

6' - GOOOL AS Roma! Džeko scapă spre poarta lui Ter Stegen şi-l execută pe acesta cu un şut la colţul scurt.

1' - A început partida!


Italienii au arătat că nu sunt în cea mai bună formă şi că rezultatele chinuite cu Şahtior nu au fost din întâmplare. Cum au jucat împotriva unei formaţii de top au fost nevoiţi să scoată mingea din poartă de patru ori.Nici în campionat lucrurile nu stau foarte roz pentru AS Roma, care are două meciuri la rând fără victorie, dintre care unul terminat la egalitate şi o înfrângere. În weekendul recent încheiat, Fiorentina a învins-o cu 2-0 chiar în Roma.

  • LIVE VIDEO AS Roma - Barcelona Telekom Sport 1

Ultimul meci direct jucat la Roma s-a terminat la egalitate, scor 1-1, după ce FC Barcelona câştigase în tur cu 6-1 pe teren propriu, într-o situaţie asemănătoarea cu cea din acest sezon al Ligii Campionilor. Italienii nu au nimic de pierdut, aşa că ne aşteptăm să iasă la joc şi să atace încă din primul minut, mai ales că fanii îşi vor lua adio de la această competiţie chiar împotriva Barcelonei, considerată principala favorită la Ligă în acest sezon.

Catalanii au făcut spectacol în tur, reuşind să câştige pe Camp Nou cu 4-1, iar acum se deplasează la AS Roma doar pentru a juca cele 90 de minute rămase, în care probabil vor forţa doar cât să menţină un scor favorabil. Catalanii au reuşit şi în weekend să se impună, 3-1 pe teren propriu cu Las Palmas, iar faptul că Real şi Atletico au făcut egal în meciul direct, scor 1-1, i-a apropiat şi mai mult pe catalani de titlul de campioană. FC Barcelona are opt meciuri la rând fără înfrângere în deplasare în toate competiţiile. Ultima oară când catalanii au plecat învinşi s-a întâmplat pe 17 ianuarie, în Cupa Regelui, în faţa rivalilor din oraş Espanyol. 

Afla mai multe despre: barcelonaas romaliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare