Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ratare incredibilă a lui Yaemogo în Chindia - Dinamo! L-a luat la ţintă pe Straton, din patru metri

VIDEO | Ratare incredibilă a lui Yaemogo în Chindia - Dinamo! L-a luat la ţintă pe Straton, din patru metri

Superliga

Comentarii

Minutul 33 al meciului Chindia - Dinamo, din etapa a doua a noului sezon din Liga 1, a adus o ratare incredibilă a lui Yameogo.

După egalul cu Hermannstadt, 1-1 pe Arena Naţională, în primul meci din noul sezon, Dinamo s-a deplasat la Ploieşti pentru meciul contra Chindiei Târgovişte. "Câinii" au fost la un pas să primească gol la capătul primei jumătăţi de oră din partida de pe "Ilie Oană". În minutul 33, după un corner executat foarte  bine, Yameogo, liber, a lovit foarte bine mingea cu capul, dar l-a luat la ţintă pe Cătălin Straton, care a reuşit să respingă.

Meciul Chindia - Dinamo poate fi urmărit aici, în format LIVE VIDEO, pe telekomsport.ro.

Primul meci al lui Contra în noul mandat!

Partida contra Chindiei este prima pentru Cosmin Contra, noul antrenor din Ştefan cel Mare, care este la al doilea mandat pe banca formaţiei din Ştefan cel Mare. Fostul selecţioner a semnat un contract pe trei ani cu Dinamo şi va încerca să readucă echipa alb-roşie în fruntea clasamentului din Liga 1, după ce în ultimii trei ani a ratat prezenţa în play-off. Contra a fost ultimul antrenor cu care Dinamo a jucat în play-off şi chiar a fost aproape de titlu.

Afla mai multe despre: yameogorataredinamochindialiga 1video 

viewscnt
Articole similare