Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ratează Vlad Chiricheş meciurile naţionalei? Ultimele veşti venite din Italia despre fundaşul României

VIDEO | Ratează Vlad Chiricheş meciurile naţionalei? Ultimele veşti venite din Italia despre fundaşul României
Comentarii

Căpitanul naţionalei României şi jucătorul lui Sassuolo, Vlad Chiricheş, are probleme medicale, din nou. Fundaşul a suferit o accidentare în meciul cu Napoli.

Vlad Chiricheş s-a accidentat în Napoli - Sassuolo

UPDATE Potrivit Gazzetta dello Sport, Vlad Chiricheş are o problemă la gamba stângă şi e incert pentru meciul cu Udinese, care are loc vineri. Fundaşul naţionalei a revenit la antrenamentele lui Sassuolo, dar s-a pregătit separat de colegii săi, iar antrenorul său a declarat că nu ştie dacă-l va putea folosi în următorul meci din campionat. 

Inclusiv naţionala ar putea suferit. Mirel Rădoi nu se poate baza deja pe Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Nicuşor Bancu şi Alexandru Cicâldău. 

Sassuolo a reuşit surpriza în deplasare cu Napoli. Echipa lui Vlad Chiricheş s-a impus cu 2-0, datorită golurilor lui Locatelli şi Lopez, dar căpitanul naţionalei României a părăsit terenul în minutul 88, la 1-0 pentru Sassuolo. 

În minutul 88, fără să fie atins, Vlad Chiricheş s-a pus pe teren, după ce a făcut semn spre margine că vrea să fie schimbat. 

Sassuolo e pe locul secund în Serie A, cu 14 puncte, în timp ce Napoli e pe locul cinci, cu 11 puncte, în urma rezultatului de duminică seară. 

Mirel Rădoi a avut probleme pentru acţiunile naţionalei din octombrie la nivelul fundaşilor centrali. Vlad Chiricheş a fost accidentat şi a făcut drum întors în Italia, Ionuţ Nedelcearu s-a dus în Grecia, pentru a semna cu AEK, în timp ce Dragoş Grigore a acuzat şi el probleme medicale. 

 

Afla mai multe despre: vlad chirichesechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare