Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rayo Vallecano - Real Madrid 1-0. Victorie după 22 de ani

VIDEO | Rayo Vallecano - Real Madrid 1-0. Victorie după 22 de ani

Real Madrid

Comentarii

Aflată în postura de lanternă roşie înaintea meciului, Rayo Vallecano speră din nou la salvare după ce a învins-o pe Real Madrid în urma unui penalty transformat de Embarba. A fost primul succes după 22 de ani a echipei mici a Madridului în duelul dintre cele două.

FINAL | Rayo Vallecano - Real Madrid 1-0 (Embarba '23-pen)

Min 23 GOOOL Rayo: Embarba execută bine penaltyul şi deschide scorul, 1-0

Min 22 Penalty pentru Rayo: Jesus Vallejo îşi trage de tricou un adversar în careu şi după consultarea VAR centralul dă penalty pentru Rayo

Min 17 Ocazie Rayo Vallecano: Pasă pentru Pozo care rămâne singur cu Thibaut Courtois iar belgianul reuşeşte să respingă şutul adversarului în corner 

Min 5 Ocazie Real Madrid: Marcelo şutează din afara careului şi portarul lui Rayo reuşeşte să respingă, apoi un fundaş al gazdelor îi suflă mingea lui Bale 

Echipele de start 

Rayo Vallecano: Garcia - Triguero, Ba, Galvez, Moreno Lopera - Agbo, Suarez Mata - Embarba, Pozo, Bebe - J.Guerra

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, J.Vallejo, Marcelo - Modrci, M.Llorente, Kroos - Bale, Diaz, Ceballos


A fost o săptămână în care orice subiect legat de Rayo Vallecano - Real Madrid l-a avut în centrul atenţiei pe golgheterul gazdelor, Raul de Tomas. Acesta aparţine de Real Madrid şi ar putea reveni din vară pe Santiago Bernabeu.

  • Rayo Vallecano - Real Madrid LIVE VIDEO şi în direct la Telekom Sport 1 de la 21:45

Vestea care i-a afectat însă cel mai tare pe fanii din Vallecas se leagă de moment. Raul de Tomas nu va putea evolua în acest duel, pentru ca Real Madrid, clubul care l-a cedat sub formă de împrumut la Rayo, i-a interzis să evolueze. Desigur, clauza a fost pusă încă din startul campionatului, dar echipa lui Paco Jemez a făcut apel la gruparea blanco pentru a-l lăsa pe De Tomas să evolueze. Zidane nu a fost de acord, iar golgheterul gazdelor va absenta în partida de duminică.

Raul de Tomas are 14 reuşite în acest sezon adică mai multe decât Gareth Bale în actuala stagiune din La Liga. Karim Benzema, principalul marcator al ”albilor” are cu 7 reuşite mai mult. De Tomas depăşeşte şi alte nume importante din campionatul spaniol precum Borja Iglesias (Espanyol), Inaki Williams (Bilbao), Jorge Molina (Getafe), Willian Jose (Sociedad) sau Lo Celso (Betis).

  • Rayo Vallecano - Real Madrid LIVE VIDEO şi în direct la Telekom Sport 1 de la 21:45

Real Madrid vine pe Campo de Futbol de Vallecas fără Alvaro Odrioziola, Vinicius, Reguilon, Benzema şi Sergio Ramos, toţi accidentaţi. Nici Mariano Diaz nu este refăcut complet pentru acest joc, dar Zidane l-a trecut pe lista jucătorilor convocaţi. Pe aceeaşi listă se regăseşte în sfârşit şi Courtois, astfel că va fi interesant de urmărit cine va fi portarul titular al echipei Merengue.

Rayo Vallecano nu are probleme foarte mari de lot. Are în schimb o situaţie imposibilă în campionat, fiind ultima clasată. Băieţii lui Jemez au nevoie să câştige toate cele patru meciuri rămase până la finalul sezonului, dar şi de jocul rezultatelor: ”Avem nevoie de victorie, indiscutabil. Situaţia noastră nu ne permite altceva. Real Madrid are mult mai multă calitate, mult mai mult talent, dar asta nu este o scuză. Trebuie să jucăm împotriva lor şi să facem un meci foarte mare. Dacă vom câştiga duminică, avem şanse. Mai întâi trebuie să câştigăm acest meci. Dacă putem bate Realului, ne dăm singuri încredere că ne putem salva şi putem bate pe oricine. Trebuie să obţinem un rezultat care să ne permită să credem în noi. Cred că fanii noştri au mai puţină încredere în noi, decât avem noi în ei. Şi îi înţeleg. Dar vreau să le dăm motive să spere. Publicul nu este pesimist, ci realist. Iar situaţia noastră este aşa cum este. Avem nevoie de patru victorii. Putem face asta? Vom vedea mâine. Imbula nu este pregătit 100% pentru acest meci, dar lucrurile merg bine pentru el” a declarat Paco Jemez, înainte de meciul cu Real Madrid.

  • Rayo Vallecano - Real Madrid LIVE VIDEO şi în direct la Telekom Sport 1 de la 21:45

În tur, Los Blanco s-au impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Karim Benzema. Ultima dată când Rayo a câştigat pe teren propriu cu Real Madrid s-a întâmplat în ianuarie 2002, într-un meci din Copa del Rey. În restul partidelor, Real s-a impus de fiecare dată, chiar dacă nu întotdeauna a făcut-o uşor.

Băieţii lui Zidane nu au mai câştigat în afara Bernabeului de mai bine de o lună. Ultimul succes a fost la Valladolid (4-1), dar cu Santiago Solari pe banca tehnică.

Cu Zidane la timonă, de la revenirea francezului, Real Madrid nu a câştigat niciuna dintre deplasările de la Valencia (1-2), Leganes (1-1) şi Getafe (0-0).


Echipe probabile

  • Rayo Vallecano: Garcia - Tito, Ba, Galvez, Moreno - Medran - Suarez, Embarba, Pozo, Bebe - Di Santo
  • Real Madrid: Navas - Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric - Asensio, Bale, Isco

Afla mai multe despre: real madridla liga 

viewscnt
Articole similare