Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Războinic la fel ca Gigi Becali! :) Care sunt armele antrenorului FCSB-ului: "Folosesc şi bazooka dacă este nevoie"

VIDEO | Războinic la fel ca Gigi Becali! :) Care sunt armele antrenorului FCSB-ului: "Folosesc şi bazooka dacă este nevoie"

FCSB

Comentarii

De o lună şi jumătate la echipă, Bogdan Argeş Vintilă a dezvăluit strategia pe care a aplicat-o pentru derbyul României.

Tehnicianul a explicat metaforic decizia de a trimite un singur atacant în teren.
 
"Astea sunt armele mele din rastel. O dată iau puşca, o dată iau pistolul, o dată iau bazooka, o dată iau cuţitul. Ne folosim de jucători în funcţie de moment, de meci, de cum se simte, cum îi văd la antrenament" a declarat Bogdan Vintilă la conferinţa de presă. 
 
Şi la linia defensivă a existat o dilemă pentru antrenorul vicecampioanei. Manea a fost titularizat în cele din urmă în locul lui Creţu. 
 
"Hotărârea am luat-o eu, să joace Cristi Manea. Aşa am decis. Nu pot să vă spun că am decis înainte de meci. Decizia o iau cu două-trei zile înainte de meci. Îmi pregătesc strategia de meci şi jucătorii care sunt necesari pentru acea strategie. Dar în procesul de antrenament nu las să se vadă că ar fi unul sau celălalt" a explicat Vintilă. 
 
 

Afla mai multe despre: vintilăfcsbderby 

viewscnt
Articole similare