Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Războiul Lucescu - Rednic, într-o nouă fază! Ultimele două atacuri ale antrenorului câinilor

VIDEO | Războiul Lucescu - Rednic, într-o nouă fază! Ultimele două atacuri ale antrenorului câinilor
Comentarii

Mircea Rednic a ţinut să facă şi la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Sepsi două precizări despre scandalul care a zguduit fotbalul românesc în ultimele zile.

După anunţul lui Mircea Lucescu de încetare a relaţiilor de amiciţie cu Rednic, antrenorul din Ştefan cel Mare nu a rămas dator. 
 
"Nu am vorbit cu Mircea Lucescu, e decizia lui dacă a anunţat asta, el a început aceste discuţii, nu îl înţeleg. Nu a citit declaraţia mea. am un respect pentru ce a făcut pentru mine şi noi antrenorii trebuie să avem recunoştinţă faţă de jucătorii cu care am lucrat, pentru că datorită lor am ajuns antrenori, am ajuns să avem performanţe" a contraatacat Rednic. 
 
Două lucruri a ţinut să îi mai reamintească Rednic lui Mircea Lucescu în războiul purtat de la distanţă între cei doi. 
 
"Eu în viaţa mea nu am fost acasă la Valentin Ceauşescu. Nu ştiu dacă am vorbit de patru ori. Valentin Ceauşescu trăieşte şi puteţi să îl întrebaţi. Iar la Standard... Giovani m-a dus la Standard Liege. Puteţi să îl întrebaţi pe Giovani. Restul, să îi dea Dumnezeu sănătate, realizări şi succese la echipa naţională a Turciei. Regret că s-a născut acest subiect, dar nu l-am pornit eu. Mă face strâmb? Am fost strâmb faţă de el?" se întreabă tehnicianul câinilor. 
 
 

Afla mai multe despre: rednicmircea lucescurăzboiul declaraţiilor 

viewscnt
Articole similare