Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Burleanu atacă LPF pe speţa Craiova vs Astra şi FCSB: ”Au făcut o mare greşeală!”

VIDEO | Răzvan Burleanu atacă LPF pe speţa Craiova vs Astra şi FCSB: ”Au făcut o mare greşeală!”

FRF

Comentarii

La iniţiativa Craiovei, Federaţia s-a sesizat oficial în cazul meciului dintre Astra Giurgiu şi creditorul ei, FCSB. LPF s-ar fi anteprounţat în opinia preşedintelui FRF care n-a ratat ocazia să atace forul condus de Gino Iorgulescu

Gazeta Sporturilor a dezvăluit în urmă cu aproximativ o lună existenţa unui împrumut de 300.000 de euro din partea formaţiei patronate de Gigi Becali către Astra Giurgiu.

La mijloc se mai află şi Denis Alibec, un transfer făcut "pe datorie”. Federaţia s-a sesizat în acest caz. Secretarul general Radu Vişan a semnat sesizarea care a trimis dosarul la Comisia de Disciplină.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a comentat astăzi situaţia. El a vorbit despre demersul Universităţii Craiova, dar a evitat să intre prea mult în detalii: ”Depinde de Comisia de Disciplină, e un caz pe rol, noi, ca administraţie nu ne putem implica” a spus Burleanu.

În schimb, preşedintele FRF a contrat Liga Profesionistă de Fotbal care şi-a exprimat public punctul de vedere legat de acest caz: ”Referitor la declaraţiile domnului Gigi Becali din data de 2 aprilie 2019, făcute în spaţiul public, cu privire la cazul apărut între FC FCSB şi Astra Giurgiu, Liga Profesionistă de Fotbal subliniază faptul că, în virtutea principiului libertăţii contractuale precum şi a prevederilor articolelor 1566 şi următoarele din Codul Civil, un club de fotbal poate cesiona către alt club o creanţă viitoare faţă de LPF, independent de un eventual acord al Ligii Profesioniste de Fotbal” se arată într-un comunicat al LPF pe site-ul său oficial.

Burleanu a contraatacat atăzi: ”Îmi permit să spun că este o greşeală ceea ce a făcut Liga Profesionistă de Fotbal, în sensul în care atâta timp cât ai o decizie pe rolul unei instanţe nu ai voie să intervii ca for organizator, atâta timp cât ei trebuie să reprezinte în momentul de faţă atât Craiova cât şi FCSB şi Astra. De aceea noi ca federaţie, ca administraţie niciodată nu ne vom exprima atât timp cât nu avem o decizie definitivă” a mai adăugat Răzvan Burleanu. 

Afla mai multe despre: răzvan burleanufrflpf 

viewscnt
Articole similare