Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Burleanu, încrezător după dubla cu Suedia şi Feroe: "Sperăm la calificare!" Ce a spus despre cazul Alexandru Mitriţă

VIDEO | Răzvan Burleanu, încrezător după dubla cu Suedia şi Feroe: "Sperăm la calificare!" Ce a spus despre cazul Alexandru Mitriţă

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a tras concluziile după dubla echipei naţionale cu Suedia şi Insulele Feroe.

"Dacă luăm în considerare a doua repriză din Suedia şi meciul cui Faroe în continuare sperăm la calificare. Cu siguranţă trebuie să câştigăm acolo (n.r. - în Norvegia). Ne ajută acest rezultat de egalitate (n.r. - Norvegia - Suedia 3-3). A fost un meci nebun, aş putea spune, cel cu Norvegia -Suedia, dar ne ajută foarte mult acest rezultat de egalitate. Dacă vom şi reuşi să câştigăm în Norvegia, cu atât mai bine", a declarat Răzvan Burleanu.

Şeful de la Casa Fotbalului a încercat să evite subiectul Alexandru Mitriţă, pe care selecţionerul Cosmin Contra l-a lăsat în tribune la meciul cu Insulele Feroe, după ce în Suedia l-a schimbat la pauză. "E o întrebare pe care trebuie să i-o adresaţi exclusiv staff-ului tehnic", a replicat Burleanu, punctând că "tot Cosmin vă poate răspunde (n.r. - dacă va mai fi convocat Mitriţă)".

România a obţinut, marţi, prima victorie în preliminariile Euro 2020, învingând, la Cluj-Napoca, scor 4-1 (3-1), reprezentativa Insulelor Feroe, în etapa a II-a Grupei F. În primul meci, tricolorii au fost învinşi, sâmbătă, cu 2-1, în deplasare, de Suedia.

Afla mai multe despre: burleanu 

viewscnt
Articole similare