Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Gavriloaia şi Alireza Mousavi, recunoscători fanilor dinamovişti: ”Am reuşit să ţinem meciul în mână datorită lor”

VIDEO | Răzvan Gavriloaia şi Alireza Mousavi, recunoscători fanilor dinamovişti: ”Am reuşit să ţinem meciul în mână datorită lor”

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia Riihimaen Cocks, cu scorul de 24-22 (13-12), în cea de-a noua partidă din grupa D a Ligii Campionilor.

La finalul partidei, Alireza Mousavi şi Răzvan Gavriloaia au fost intervievaţi de Carmen Mandiş, în exclusivitate pentru Telekom Sport şi emisiunea Zoom Sport:

”Au jucat foarte bine în repriza a doua, la final am câştigat şi vreau să-i felicit pe fanii care ne-au susţinut astăzi. Jucăm în trei competiţii e destul de mult pentru noi.  Avem 12 puncte şi un meci pentru a ne califica. Suntem obosiţi dar trebuie să rămânem concentraţi. Mai avem un singur meci şi vrem să-l câştigăm. Aceste ultime două luni au fost foarte obositoare. Dar trebuie să fim foarte concentraţi la următorul meci de pe 29, pentru că este un meci foarte important pentru noi împotriva lui Thun. Sper să adunăm 14 puncte şi să încheiem toate discuţiile a declarat Alireza Mousavi la Telekom Sport.

”Cred că azi am abordat meciul puţin mai relaxaţi. Siguranţa din clasament, diferenţa dintre echipe. Astăzi nu ne-am temut, dar eu cred că am stăpânit acest joc. Nu ştiam că ei au golgeterul Ligii. Ştiam doar de al nostru (n.r Bannour) :) El ne ajută enorm, când lipseşte dăm mai mult din picioare, e clar că facem un efort suplimentar. Am făcut însă faţă efortului şi în Norvegia şi aici. Oricum, nu trebuie să facem nuntă. Avem meci important joi.

Sperăm că ne-am învăţat lecţia. Suporterii sunt extraordinari, sărbătorim centenarul împreună. Am reuşit să ţinem meciul în mână datorită lor, pentru că eram puţin deconectaţi” a spus Răzvan Gavriloaia pentru Telekom Sport.

În ultima etapă, campioana României va juca în deplasare, în 29 noiembrie, cu Wacker Thun.

Potrivit regulamentului competiţiei, din grupele A şi B, superioare valoric, prima clasată se califică direct în sferturile competiţiei, iar echipele de pe locurile 2-6 ajung în optimi, unde se vor afla şi două echipe din grupele C şi D, inferioare valoric.

Afla mai multe despre: dinamohandbalmousavigavriloaia 

viewscnt
Articole similare