Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Grădinaru, reacţie uluitoare după o nouă umilinţă a Chiajnei: "L-am curăţat şi pe dânsul"

VIDEO | Răzvan Grădinaru, reacţie uluitoare după o nouă umilinţă a Chiajnei: "L-am curăţat şi pe dânsul"

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul echipei Concordia Chiajna, Răzvan Grădinaru (23 de ani), a avut un discurs de lider la finalul meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-0, partidă în urma căreia formaţia ifloveană a ajuns la şase eşecuri la rând.

El a luat toată vina asupra sa şi a colegilor atât pentru rezultatele din ultima vreme, cu Dorinel Munteanu antrenor, cât şi pentru cele înregistrate în mandatul lui Ionuţ Badea.

"Ca la fiecare meci, spunem că meciul următor trebuie să scoatem puncte, să încheiem anul cât mai bine, dar de fiecare dată dăm chix.

Vine iarna, conducerea cred că va tăia în carne vie de data aceasta, fiindcă va fi un retur infernal şi un play-off la fel de greu.

Principalii vinovaţi suntem noi, jucătorii, pentru că şi domnul Badea am început bine, l-am curăţat şi pe dânsul. A venit domnul Dorinel, am scos nişte rezultate în primele cinci meciuri, deja ne gândeam cât mai sus. După am început să jucăm din ce în ce mai prost, au intervenit greşelile personale la fiecare meci, suntem vinovaţi în primul rând noi, jucătorii. Noi trebuie să facem ceva, să ne schimbăm atitudinea. 

În fiecare an suntem la retrogradare, spunem an de an că nu mai vrem să fim aici şi spunem doar cuvintele, nu le credem.

Venim la antrenament zi de zi, nu respectăm ce ne indică mister, ce tactică, ce lucrăm şi asta se vede pe teren. Suntem vinovaţi, dar cred că toţi din clubul Concordia Chiajna suntem vinovaţi. Fiecare îşi are vina.

Nu ştiu, sperăm să nu, fiindcă uşor, uşor am reuşit să facem o familie. Sper să nu plece nici jucători, fiindcă am format o familie. Dar degeaba reuşim să facem o familie, când pe teren părem divorţaţi.

Putem să facem o echipă bună, pentru că avem condiţii, banii ni-i luăm cât de cât, fiindcă nu motivăm nici conducerea atât de mult încât să ne dea banii cum trebuie", a spus Răzvan Grădinaru.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, ultima din acest an. Golurile au fost marcate de Simonovski ’35, Florin Ştefan ‘45+2 şi Nouvier ’58 (din penalti acordat pentru un fault în careu)

Afla mai multe despre: chiajna 

viewscnt
Articole similare