Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Răzvan Lucescu despre semifinala CM al Cluburilor: ”Nu avem nimic de pierdut!” Cum a calmat ”războiul” cu Jorge Jesus

VIDEO Răzvan Lucescu despre semifinala CM al Cluburilor: ”Nu avem nimic de pierdut!” Cum a calmat ”războiul” cu Jorge Jesus
Comentarii

Al Hilal joacă în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor contra formaţiei braziliene, Flamengo, câştigătoarea Copei Libertadores 2019.

Răzvan Lucescu a vorbit despre adversarul din semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor, formaţia braziliană, Flamengo: ”Toată lumea ştie că Brazilia produce foarte mulţi jucători talentaţi. Poate că cei mai talentaţi jucători din lume sunt brazilieni. În acelaşi timp, în fotbal nu e vorba doar despre talent. Avem speranţele noastre, avem o motivaţie uriaşă, am venit neavând nimic de pierdut, după o perioadă fantastică în care am câştigat Liga Campionilor Asiei. Ştim că întâlnim una dintre cele mai bune echipe din lume, pentru că pentru a fi campioana Americii de Sud, venind din Brazilia, înseamnă că e una dintre cele mai bune echipe din lume” a mărturisit Lucescu Jr, despre câştigătoarea Copei Libertadores din acest an.

Pe banca tehnică a formaţiei braziliene se află Jorge Jesus, tehnicianul portughez care a antrenat-o în trecut şi pe Al Hilal. De altfel, portughezul a deschis războiul declaraţiilor înainte de acest meci, susţinând că el a format actuala echipă a saudiţilor, care a cucerit Liga Campionilor Asiei sub comanda lui Răzvan Lucescu.Tehnicianul român a fost însă elegant: ”Nu cred că faptul că Jesus a fost aici ne afectează sau că grupul nostru îl va afecta pe Jesus. E un meci care se va disputa între aceste două echipe” a declarat Lucescu Junior. 

Cine este Flamengo, adversarul lui Al Hilal din semifinalele CM al Cluburilor

Club înfiinţat în urmă cu 124 de ani, Flamengo este una dintre cele mai importante "instituţii" sportive din Brazilia. "O mais querido do Brasil" (cea mai iubita echipa din Brazilia) este unul din cele 4 cluburi care nu au retrogradat niciodată din Brasileirao (prima liga). Flamengo a câştigat de 35 de ori campionatul Carioca, iar în 1981 şi 2019 şi-a trecut în palmares Copa Libertadores.

Actuala echipă a lui Flamengo include 33 de jucători, evaluaţi de site-ul transfermarkt la 145.30 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este un puşti de 17 ani, care a intrat deja pe radarul formaţiilor Real Madrid şi FC Barcelona, Rainer este cotat la aceasta vârstă la 25 de milioane de euro, adica mai bine decât Vinicius Jr, ultimul produs de mare export al clubului. Atacantul Gabriel Barbosa, omul care a adus Copa Libertadores în acest an are o cotă de piaţa de 23 de milioane de euro,în timp ce italo-uruguayanul de Arrascaeta este cotat la 19 milioane de euro. Alţi fotbalişti importanţi din lot sunt Gerson, Everton Ribeiro sau Bruno Henrique.

Afla mai multe despre: răzvan lucescual hilalflamengo 

viewscnt
Articole similare