Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Lucescu, detalii despre transferul unui internaţional român: ”E serios şi profesionist! Îl vreau aici”

VIDEO | Răzvan Lucescu, detalii despre transferul unui internaţional român: ”E serios şi profesionist! Îl vreau aici”

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui PAOK Salonic, Răzvan Lucescu a confirmat pentru Telekom Sport că şi-ar dori ca internaţionalul român, Alin Toşca să rămână la campioana Greciei.

"Toşca, din păcate a avut neşansa să vină în prima parte pe poziţia de fundaş stânga, acolo unde noi avem un jucător extraordinar: Vieirinha. Şi carismă, şi calitate, şi suflet... A fost prezent în lotul Portugaliei care a câştigat Euro în 2016, căpitan, impecabil!” a mărturisit Răzvan Lucescu, într-un interviu acordat Telekom Sport.

”În a doua parte a sezonului, când a revenit pe poziţia lui de fundaş central, clubul l-a cumpărat pe Ingason (n.r. Sverrir Ingi Ingason), jucător de naţionala Islandei, pentru viitor, iar Toşca era la final de contract, deci un pic dificilă situaţia lui. Însă atâta timp cât l-am putut folosi şi a jucat, el şi-a făcut datoria. A fost foarte serios, foarte profesionist. În conjunctura strategiei pe care o avem acum în cap, pentru acest an, eu mi-aş dori ca el să rămână! Acum, decizia va aparţine celor care finanţează!", a mai declarat Răzvan Lucescu pentru Telekom Sport.

Alin Toşca a evoluat în sezonul trecut în 16 meciuri pentru PAOK Salonic, 5 dintre ele în grupele Europa League. Românul a reuşit şi două pase de gol în 1.166 de minute disputate pentru campioana Greciei.

Toşca (27 de ani) mai are doi ani de contract cu Real Betis, formaţie care şi-a schimbat antrenorul în această vară. Presa spaniolă scrie că noul tehnician, Rubi va lua o decizie în privinţa fotbaliştilor împrumutaţi, inclusiv a internaţionalului român. Nu este exclus ca Alin Toşca să mai rămână un sezon la PAOK Salonic sau să fie împrumutat în La Liga. Românul are o cotă de piaţă de 1.25 milioane euro. 

Afla mai multe despre: alin toşcarăzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare