Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Lucescu nu şi-a putut stăpâni lacrimile! "Îmi cer scuze... sunt mişcat!" Discursul purtat la finalul unui sezon pentru istorie la PAOK

VIDEO | Răzvan Lucescu nu şi-a putut stăpâni lacrimile! "Îmi cer scuze... sunt mişcat!" Discursul purtat la finalul unui sezon pentru istorie la PAOK

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu a încheiat neînvins sezonul din Grecia, iar PAOK sărbătoreşte câştigarea primului titlu după 35 de aşteptare cu o linie de clasament fabuloasă: 26 de victorii, 4 egaluri, 0 înfrângeri.

De 55 de ani nu se mai întâmplase ca o campioană a Greciei să termine sezonul neînvinsă, iar Lucescu are şansa să mai realizeze o performanţă în acest sezon. PAOK poate realiza eventul în acest weekend, după finala Cupei Greciei, cu AEK.

Răzvan Lucescu a apărut gâtuit de emoţie la conferinţa de presă ce a urmat ultimului meci de campionat (victoria 2-0 cu Giannina) şi şi-a stăpânit cu greu lacrimile în cadrul discursului în care şi-a lăudat jucătorii pentru ceea ce au realizat.

"Da, este incredibil ce am realizat! Scuze, sunt foarte mişcat. Şi sunt atât de mândru de aceşti jucători, de cei alături de care am lucrat.

Sunt atât de mândru de echipa mea tehnică. Sunt atât de mândru de oamenii apropiaţi nouă şi de cum ne-au susţinut. Sunt atât de mândru de conducerea clubului. Am fost o echipă foarte puternică în aceste două sezoane. Şi sunt atât de bucuros să le oferim asemenea satisfacţii fanilor noştri.

Am luptat pentru asta tot sezonul şi nu a fost deloc uşor, mai ales că am început cu -2 puncte. Dar împreună am reuşit să depăşit momentele dificile şi am luptat să câştigăm
", a declarat Răzvan Lucescu după meci.


Afla mai multe despre: razvan lucescupaok 

viewscnt
Articole similare