Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Lucescu, reacţie dură împotriva arbitrilor după o fază incredibilă: "Cineva a venit aici cu un scop precis"

VIDEO | Răzvan Lucescu, reacţie dură împotriva arbitrilor după o fază incredibilă: "Cineva a venit aici cu un scop precis"
Comentarii

PAOK Salonic a câştigat în ultima etapă din Grecia şi are procentaj maxim după două etape, dar principalul subiect de discuţie a fost o greşeală imensă de arbitraj împotriva echipei antrenate de Lucescu.

Cu 1-0 a câştigat PAOK meciul din deplasare cu Panionios în a doua etapă din Superliga Greciei şi astfel a acumulat şase puncte din şase posibile. 

Cel mai important moment s-a produs însă în minutul 88 al meciului, atunci când echipa din Salonic deja avea avantaj pe tabelă. Fostul jucător al lui Arsenal, Chuba Akpom, a înscris dintr-o poziţie perfectă regulamentară, dar golul său a fost anulat pe motiv de offisde. Pe moment, Lucescu jr. a fost extrem de vehement la adresa arbitrilor, gest pe care l-a clarificat la conferinţa de presă de după meci. 

"Am reacţionat atât de puternic pentru că nu a fost o greaşeală de câţiva centimetri, (Akpom) a fost cel puţin cinci metri în joc. Asta ne arată că cineva a venit aici cu un scop precis. Cu certitudine nu vorbim despre o greşeală umană", a spus Lucescu despre golul anulat.  

 

Prin această victorie, PAOK Salonic şi Răzvan Lucescu continuă parcursul bun din campionat prin care vor să facă uitată ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor. 

Afla mai multe despre: paok salonicrazvan lucescuarbitrajoffsidechuba akpom 

viewscnt
Articole similare