Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Lucescu trage un semnal de alarmă după victoria din derby-ul cu Olympiacos: "Trebuie să fim foarte atenţi"

VIDEO | Răzvan Lucescu trage un semnal de alarmă după victoria din derby-ul cu Olympiacos: "Trebuie să fim foarte atenţi"
Comentarii

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a câştigat duminică derby-ul cu Olympiacos şi este foarte aproape de a câştiga titlul de campioană în Grecia.

"E o victorie care ne duce în faţă, dar mai sunt multe etape. Trebuie să fim foarte atenţi. Avem încredere, avem o motivaţie deosebită, însă sunt alte 10 etape de jucat", a spus Lucescu după victoria entuziastă din ultima etapă. 

PAOK, echipa la care este legitimat şi Alin Toşca, poate termina sezonul fără înfrângere, dar nu acesta este obiectivul lui Răzvan Lucescu: "Nu poate fi ăsta un obiectiv. Un obiectiv e câştigarea campionatului şi pentru asta trebuie să fim pregătiţi şi focalizaţi pentru fiecare meci în parte, să îl tratăm ca pe o finală, pentru că numai aşa putem da absolut totul. Dar are mai puţin importanţă cum terminăm, cu câte victorii, cu câte meciuri neînvinşi... ceea ce contează este să câştigăm campionatul".

Totodată, antrenorul nu vede câştigarea campionatului ca pe o răzbunare pentru ce s-a întâmplat în sezonul trecut, chiar dacă evenimentele de atunci au fost greu de digerat: "Nu vorbim despre răzbunare, dar, da, dezamăgirea a fost imensă, frustrarea a fost imensă. Lucrurile acestea vor rămâne pentru toată viaţa. Pentru că, până la urmă, anul trecut am fost echipa care am câştigat pe teren campionatul. Nu am putut să ne bucurăm pentru acest titlu. Însă probabil că această frustrare am transformat-o într-o dorinţă şi mai mare pentru anul acesta".

PAOK are 54 de puncte în momentul actual, nouă faţă de locul doi, Olympiacos. Clubul din Salonic a început campionatul cu -2 puncte. 

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok salonicgrecia 

viewscnt
Articole similare