Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin a analizat şansele naţionalei României de a ajunge la Euro 2020: "Pe vorbe, e uşor"

VIDEO | Răzvan Marin a analizat şansele naţionalei României de a ajunge la Euro 2020: "Pe vorbe, e uşor"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României se pregăteşte pentru ultimele două meciuri din campania de calificare pentru Euro 2020. Pentru a fi siguri de calificare, tricolorii lui Contra trebuie să câştige meciul cu Suedia, apoi să scoată şi o remiză în Spania.

"Pe vorbe, e uşor. Bineînţeles că ne dorim din suflet să scoatem aceste rezultate şi să mergem mai departe. În primul rând, trebuie să ne gândim la meciul cu Suedia, e unul foarte important, până la urmă, trebuie să vedem ce se întâmplă la meciul acesta şi după aceea ne vom gândi şi ce vom face în Spania.

Îmi doresc, bineînţeles, să câştigăm cu Suedia şi apoi să scoatem un rezultat pozitiv. Cred că la meciul cu Norvegia dacă era un  stadion la fel de plin cu siguranţă altfel ne împingeau de la spate, mai ales în ultimele minute. Cu toate că toţi copiii care au fost la stadion ne-au susţinut cum au putut, ne-am bucurat enorm să îi avem alături, când am intrat pe teren s-a zbârlit pielea pe mine să văd atâţia copii în tribune. Ne bucurăm că suporterii sunt în continuare alături de noi şi sperăm ca la final să ne bucurăm împreună" , a spus Răzvan Marin.

Printre jucătorii care au fost convocaţi de Cosmin Contra din Liga I se regăsesc şi fotbaliştii Astrei, Denis Alibec şi Constantin Budescu: "Pe Denis l-am prins la Viitorul, cu Budi am mai fost la echipa naţională, sunt doi jucători valoroşi, cu o calitate foarte mare, în orice moment îţi pot face diferenţa, sunt în formă în ultimul timp şi, dacă Mister a decis aşa, înseamnă că este decizia corectă. Cu siguranţă are deja are ceva în cap, sperăm ca toată lumea să fie sănătoasă până la meciul cu Suedia şi sunt sigur că va lua cele mai bune decizii.

Am văzut că s-a accidentat şi Florin (n.r. Andone), îmi pare rău pentru el, juca la Galata, era într-o formă bună, avea şi meciuri de Champions League, conta foarte mult, dar asta e. Acolo cred că avem jucători de asemenea foarte valoroşi şi pot juca oricând" , a continuat Răzvan Marin.

Afla mai multe despre: razvan marinromania,  

viewscnt
Articole similare