Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin a ratat două ocazii mari de gol în Cagliari - Benevento. Cât s-a terminat partida din Serie A

VIDEO | Răzvan Marin a ratat două ocazii mari de gol în Cagliari - Benevento. Cât s-a terminat partida din Serie A

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin (24 de ani) a ieşit în evidenţă în meciul Cagliari - Benevento, pierdut de echipa românului cu 2-1, pe teren propriu.

Eusebio Di Francesco l-a trimis trimis titular pe Răzvan Marin în partida contra lui Benevento şi l-a ţinut pe teren tot meciul, iar mijlocaşul naţionalei a ratat două şanse importante de a marca pentru echipa sa. Mai întâi, în minutul 52, când a fost găsit excelent în careu de un coechipier, dar a ratat preluarea mingii, care-l putea pune în situaţia de a şuta la poarta lui Montipo.



Apoi, în minutul 80, lui Răzvan Marin i-a fost aşezată o minge pe şut, la marginea careului, însă românul a tras defectuos, încercând o execuţie cu efect.



Meciul s-a terminat 2-1 pentru Benevento, în deplasarea de la Cagliari. Golurile partidei au fost marcate de Joao Pedro (20), care a deschis scorul pentru Cagliari, respectiv Sau (41) şi Tuia (44), care au întors scorul înainte de pauză. De la gazde a fost eliminat Nandez, în minutul 85. În urma rezultatului, Cagliari e pe locul 15 în Serie A, cu 14 puncte, în timp ce Benevento e pe locul 10, cu 21 de puncte.

Răzvan Marin a jucat 18 meciuri pentru Cagliari în acest sezon, în toate competiţiile, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol.

Afla mai multe despre: razvan marinocaziicagliariserie avideo 

viewscnt
Articole similare