Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin, după meciul excelent cu Brugge: "Sper să înscriu şi pentru naţională!" Mesaj pentru fani

VIDEO | Răzvan Marin, după meciul excelent cu Brugge: "Sper să înscriu şi pentru naţională!" Mesaj pentru fani
Comentarii

Răzvan Marin a sosit astăzi în România pentru a onora convocarea la echipa naţională în vederea dublei cu Lituania şi Serbia, iar mijlocaşul speră să-şi continue forma bună de la club.

Marin a reuşit un gol şi o pasă decisivă în victoria obţinută duminică seară de Standard Liege, în derby-ul cu Club Brugge, şi visează să înscrie şi sub tricolor. Mijlocaşul face un apel şi la fani, pe care îi aşteaptă să umple Naţional Arena la partida cu Serbia.

"Sunt fericit că am câştigat. A fost un meci greu, Brugge venea după câteva meciuri foarte bune în UCL şi în campionat şi ne bucurăm că am câştigat.

Începutul de sezon nu a fost cel mai bun pentru mine, dar ultimele patru, cinci meciuri am avut meciuri bune şi sper să continui aşa.



Sper să marchez şi pentru naţională. Important e să câştigăm, mai puţin important e cine marchează. Am mai jucat şi la Chiajna pe sintetic şi în Belgia este o echipă care joacă pe sintetic. Va fi puţin diferit, puţin dificil, dar trebuie să ne adaptăm imediat şi să câştigăm.

Cu Serbia sper să se umple stadionul, să avem parte de o atmosferă frumoasă şi să câştigăm contra sârbilor.

Din câte am înţeles, cei de la Steaua au fost rugaţi să nu joace pe Naţional Arena ca să avem un gazon cât mai bun. Sper să fie foarte bun gazonul şi să putem să jucăm un fotbal frumos.

Dacă vom câştiga ambele meciuri, eu zic că avem şanse foarte mari să terminăm pe primul loc", a declarat Răzvan Marin la venirea în ţară.

Mijlocaşul lui Standard a comentat şi problemele de lot cu care se confruntă echipa naţională: Pintilii va lipsi cu siguranţă, în timp ce Budescu are şanse minime să fie refăcut.

"Budescu, din câte am înţeles s-a prezentat la lot. Nu ştiu exact ce să zic despre Budi. Într-adevăr, Pintilii este o absenţă importantă, tot timpul când jucam alături de el mi-era şi mie mult mai uşor, dar cred că suntem jucători care îl putem înlocui", a mai spus mijlocaşul.

Afla mai multe despre: razvan marinbruggegolnationalaromania 

viewscnt
Articole similare