Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin e genial! Assist de mare fineţe reuşit de internaţionalul român la meciul 100 pentru Standard, împotriva echipei lui Boloni

VIDEO | Răzvan Marin e genial! Assist de mare fineţe reuşit de internaţionalul român la meciul 100 pentru Standard, împotriva echipei lui Boloni

Stranieri

Comentarii

Formaţia Antwerp, antrenată de Ladislau Boloni, a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Standard Liege, într-un meci din play-off-ul campionatului Belgiei, în care Răvan Marin, aflat la jocul cu numărul 100 pentru oaspeţi, a fost autorul unui assist.

În minutul 45+4, internaţionalul român a centrat din flancul stâng, iar mingea a ajuns la Vanheusden, care reluat printre picioarele portarului (VIDEO).

În minutul 52, Emond, tot de la Standard, a ratat un penalti.

Gazdele au marcat prin Mbokani ’33 (penalti) şi Lamkel Ze ’81. Ze a fost eliminat în minutul 90+2.

Partida a fost întreruptă timp de zece minute, din minutul 72, din cauza obiectelor aruncate pe teren de suporteri.

Antwerp ocupă locul 3 în clasament, cu 38 de puncte, la egalitate cu Brugge, a doua clasată, care nu şi-a jucat meciul de etapă. Lider este Genk, la şase puncte avans şi de asemenea un joc mai puţin. Standard Liege este pe patru, cu 33 de puncte. În Belgia, campioana se califică direct în grupele UEFA Champions League, locul 2 merge în preliminariile aceleiaşi competiţii, iar poziţiile a treia şi a patra duc în Europa League.

În vârstă de 22 de ani, Răzvan Marin a ajuns la nouă assist-uri reuşite în acest sezon, la a 43-a apariţie în toate competiţiile. Mijlocaşul transferat de Ajax Amsterdam şi-a trecut în cont şi opt goluri actuala stagiune.

Afla mai multe despre: razvan 

viewscnt
Articole similare