Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin, ”gardianul” lui Standard. A dat trei pase de gol în ultimul meci! A ratat şi un penalty!

VIDEO | Răzvan Marin, ”gardianul” lui Standard. A dat trei pase de gol în ultimul meci! A ratat şi un penalty!

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin continuă forma excelentă la Standard Liege. Românul a avut o prestaţie excelentă în meciul cu Mechelen, scor 3-2 în favoarea echipei sale.

Internaţionalul nostru a oferit trei pase decisive la cele trei reuşite ale echipei sale, semnate de Emond, Carlinhos şi Luyindama. Răzvan Marin putea să marcheze în minutul 79, însă a ratat o lovitură de la 11 metri.

"În 12 luni, Răzvan Marin a devenit gardianul jocului lui Standard. Cel care, împreună cu Uche Agbo, dă impulsuri atacului şi coboară pentru a lua mingi pe care să le distribuie în faţă, datorită unei calităţi a paselor peste medie.

Versatil, tehnic şi muncitor, Răzvan Marin a ridicat multe semne de întrebare sezonul trecut. Însă ghinionul unora devine norocul altora. Pe 1 octombrie, la meciul cu Anderlecht, robustul congolez Merveille Bope Bokadi a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior, iar românul a profitat din plin de şansa lui. De atunci, lui Marin i-a ieşit totul", l-a descris în urmă cu două săptămâni publicaţia sudinfo.be. 

Afla mai multe despre: razvan marin 

viewscnt
Articole similare