Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin, imperial contra campioanei Brugge: gol fabulos după o cursă de peste 50 de metri şi assist

VIDEO | Răzvan Marin, imperial contra campioanei Brugge: gol fabulos după o cursă de peste 50 de metri şi assist

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul echipei Standard Liege, Răzvan Marin, a reuşit un gol şi o pasă decisivă în meciul pe care formaţia sa l-a câştigat, duminică, pe teren propriu, scor 3-1, contra campioanei en titre Club Brugge, în etapa a zecea din campionatul Belgiei.

Internaţionalul român a pasat decisiv, după o acţiune personală, la golul de 1-0 înscris de Carcela-Gonzalez, în minutul 37, apoi a închis tabela în minutul 79, după o nouă fază de mare frumuseţe. Răzvan Marin a plecat din propria jumătate, pe contraatac, şi a condus mingea până în careul de 16 metri advers, învingându-l pe portarul advers cu un şut din cădere.

Vezi AICI golul înscris de Răzvan Marin în partida cu Brugge.

Este primul gol înscris de Răzvan Marin în actualul sezon, în 15 apariţii în toate competiţiile. Mijlocaşul de 22 de ani, cel mai valoros fotbalist al momentului cu o cotă de şapte milioane de euro, şi-a trecut în cont totodată cel de-al treilea assist al sezonului.

Pentru învingători a mai înscris Emond, în minutul 62, din pasa fostului dinamovist Collins Fai, în timp ce unica reuşită a lui Brugge a venit, în minutul 67, după autogolul lui Luyindama.

S-a terminat 3-1, iar Standard Liege a acumulat 18 puncte şi a urcat pe locul al cincilea, la şapte puncte în spatele echipei Club Brugge, care rămâne pe primul loc, după prima înfrângere stagională.

Afla mai multe despre: razvan maringolbrugge 

viewscnt
Articole similare