Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin, optimist: ”Cred că după acest meci ne-am dat seama cu toţii că putem să batem Suedia”

VIDEO | Răzvan Marin, optimist: ”Cred că după acest meci ne-am dat seama cu toţii că putem să batem Suedia”

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Marin a avut un discurs optimist după Suedia - România 2-1. Mijlocaşul lui Standard Liege a ţinut să scoată în evidenţă lucrurile bune pe care le-au făcut ”tricolorii”.

Răzvan Marin susţine că România a avut şi ghinion cu Suedia, mai ales la golul din care scandinavii au deschis scorul, când Dragoş Grigore a reşit. Mijlocaşul de 22 de ani spune că şansele la calificare sunt în continuare intacte şi este convins că putem învinge Suedia în retur.

”Cred că am avut foarte multe momente de joc foarte bune în această seară. În prima repriză cred că eram în cel mai bun moment al nostru în joc, a venit acea greşeală. După pauză cred că am făcut o repriză foarte bună şi am dominat Suedia la ea acasă. (Cum a fost discursul selecţionerului la pauză?) Vă daţi că nu pot să vă spun ce ne-a zis în vestiar. Cert este că ce ne-a transmis la pauză, toată lumea a înţeles foarte bine şi am arătat altfel în a doua repriză.

Mergem înainte şi nu este nimic pierdut, cred că după acest meci ne-am dat seama cu toţii că acasă putem să batem Suedia. Chiar vorbeam în vestiar cu Băluţă şi cu Ianis, toţi trei am jucat la un moment dat la mijloc şi cel mai mare eram eu. Domnul Hagi tot timpul a spus că la Euro 2020 va avea cel puţin zece jucători. (Vom fi la Euro 2020?) Da, de ce nu? Este un prim meci, cred că nu am arătat rău deloc în această seară.



Acum trebuie să învăţăm din aceste greşeli, pentru că Suedia ne-a dat două goluri pe greşelile noastre. Dacă batem la Bucureşti se echilibrează lucrurile, aşa că trebuie să ne vedem în continuare de ceea ce avem de făcut. Dacă vom continua cu atitudinea şi cu încrederea din a doua repriză, sunt sigur că vom face lucruri bune.

(Despre suporteri) Au făcut o atmosferă foarte frumoasă, ne bucurăm că sunt alături de noi, sperăm şi la meciurile din România să vină în număr cât mai mare şi să ne susţină cum au făcut-o în această seară”
, a declarat Răzvan Marin.

Afla mai multe despre: razvan marinsuediaromania 

viewscnt
Articole similare