Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin, optimist înainte de Euro 2019: ”Putem bate pe oricine”. Ce spune despre o posibilă convocare la turneul final

VIDEO | Răzvan Marin, optimist înainte de Euro 2019: ”Putem bate pe oricine”. Ce spune despre o posibilă convocare la turneul final
Comentarii

Răzvan Marin crede că naţionala Under 21 a României are potenţialul să se bată cu orice echipă din lume. Plasată într-o grupă infernală la Euro 2019 cu Anglia, Franţa şi Croaţia, naţionala lui Mirel Rădoi nu ştie încă dacă va conta pe serviciile lui Marin, internaţional şi titular în echipa mare a României.

Eligibil atât pentru prima reprezentativă, cât şi pentru echipa naţională Under 21 pregătită de Mirel Rădoi, Răzvan Marin se declară încântat de posibilitatea de a fi disponibil pentru ambii selecţioneri. Marin crede că decizia selecţionării sale pentru Campionatul European de Tineret din 2019 va fi una comună şi speră că va fi sănătos în aşa fel încât să facă faţă aşteptărilor: ”Nu ştiu, vom vedea ce se va decide până la urma urmei, pentru că domnii selecţioneri vor discuta, fără îndoială, între ei şi vor lua o decizie. Avem şi calificările la echipa mare... vom vedea. Important, cum am spus şi mai devreme, sănătatea, că asta e pe primul plan. Dacă vom fi toţi sănătoşi, cu siguranţă le va fi greu domnilor selecţioneri. Vom vedea” a declarat Răzvan Marin.

Fotbalistul lui Standard a făcut totuşi o scurtă analiză a grupei de la Euro 2019 a tricolorilor mici: ”O să fie într-adevăr la U21 o grupă destul de grea, cu Franţa şi cu Anglia, dar niciodată nu poţi să ştii ce se întâmplă. Cât timp am fost eu acolo... mă rog, am fost doar două meciuri, am demonstrat că putem să ne batem cu oricine. Apoi băieţii, de-a lungul calificărilor, au demonstrat că pot şi ei bate pe oricine. Va fi frumos, trebuie să ne bucurăm de acest turneu final” a mai adăugat internaţionalul român de la Standard.

Răzvan Marin joacă din sezonul 2016-2017 la Standard Liege. Internaţionalul român are 16 selecţii la prima reprezentativă şi alte 7 selecţii la Under 21. Pentru Standard a bifat deja 85 de meciuri şi a marcat de 10 ori.

În actuala stagiune, fiul fostul fotbalist de la Steaua, Petre Marin, a jucat în 29 de meciuri pentru Standard, a marcat de două ori şi a oferit 5 pase decisive coechipierilor săi. 

Afla mai multe despre: răzvan marinnaţionala românieiunder 21românia u21 

viewscnt
Articole similare