Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin, pasă superbă de gol în partida lui Cagliari din Serie A

VIDEO | Răzvan Marin, pasă superbă de gol în partida lui Cagliari din Serie A

Stranieri

Comentarii

Cagliari a jucat contra celor de la Genoa, pe teren propriu, într-un meci al etapei cu numărul 3 din Serie A.

Răzvan Marin a început partida ca titular pentru Cagliari şi a ieşit din nou în evidenţă. La scorul de 1-0 pentru gazde, în minutul 56, jucătorul român a executat frumos, cu efect, un corner de pe partea dreaptă. La capătul centrării s-a aflat Ceppitelli, care a trimis mingea cu capul în poartă. 


Răzvan Marin şi-a prezentat public scuzele după răbufnirea de la naţională

Răzvan Marin a fost protagonistul unor declaraţii acide după egalul din Macedonia de Nord, 0-0.

Mijlocaşul lui Cagliari s-a plâns la finalul meciului pentru că a fost utilizat titular doar în întâlnirea cu Liechtenstein, 2-0. De asemenea, jucătorul format de Gică Hagi a specificat că la Cagliari evoluează pe o poziţie în care se simte confortabil. 

Marin a publicat, azi, pe pagina oficială de Facebook un mesaj in care işi cere scuze in mod public selecţionerului Mirel Rădoi şi fanii naţionalei. 

"Vreau să-mi prezint scuzele fanilor echipei naţionale şi lui mister Mirel Rădoi. Pentru mine, echipa naţională a României înseamnă un vis devenit realitate şi sunt mândru şi recunoscător pentru fiecare minut în care am şansa să-mi reprezint ţara.

Simt ca pot oferi foarte mult echipei naţionale şi faptul că nu am avut şansa de a-mi ajuta mai mult colegii din teren, m-a determinat să dau acea declaraţie nefericită la sfârşitul meciului din Macedonia de Nord. 

Este o mândrie să îmbrac tricoul echipei naţionale şi întotdeauna voi pune interesele grupului înaintea interesului propriu", a fost mesajul pe care Răzvan Marin l-a publicat pe pagina oficială de Facebook. 

Afla mai multe despre: răzvan marin-cagliari-seria a 

viewscnt
Articole similare