Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin şi colegii săi de la Ajax, transformaţi în ospătari la un eveniment caritabil. Acţiune superbă făcută de clubul olandez

VIDEO | Răzvan Marin şi colegii săi de la Ajax, transformaţi în ospătari la un eveniment caritabil. Acţiune superbă făcută de clubul olandez

Stranieri

Comentarii

Gala Ajax, un eveniment caritabil care a ajuns la a patra ediţie, a reuşit să strângă nu mai puţin de 547.570 de euro. Banii vor fi investiţi în proiecte sociale pentru a ajuta copiii din Olanda şi din Africa de Sud. Ca de fiecare dată, jucătorii au fost în rol de ospătari şi i-au servit pe invitaţi.

Oficialii clubului olandez au organizat lunea trecută cea de-a patra ediţie a Galei Ajax. Scopul acestui eveniment este de a strânge bani pentru Ajax Foundation, care foloseşte donaţiile pentru a ajuta copiii defavorizaţi. Evenimentul caritabil a avut loc la Johan Cruijff ArenA şi au fost invitate personalităţi importante atât din lumea sportului, cât şi din cea a afacerilor.

Interesant este că jucătorii au jucat rolul de ospătari. Răzvan Marin&Co au fost scoşi din confortul obişnuit şi au dus farfuriile la mesele invitaţilor. De altfel, toţi oficialii clubului au fost angrenaţi în acest eveniment şi la final s-au mândrit cu o sumă uriaşă strânsă din donaţii: 547.570 de euro.

Banii au intrat în conturile Ajax Foundation, care mai departe susţine prin diferite programe copiii defavorizaţi din Africa de Sud şi Olanda.

Afla mai multe despre: razvan marin 

viewscnt
Articole similare