Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin, vedetă în Belgia. Documentar excepţional realizat de Standard la Bucureşti. Motivul mai puţin ştiut pentru care Marin a reuşit în Belgia

VIDEO | Răzvan Marin, vedetă în Belgia. Documentar excepţional realizat de Standard la Bucureşti. Motivul mai puţin ştiut pentru care Marin a reuşit în Belgia

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin este tratat ca un adevărat star în Belgia, acolo unde a impresionat după ce a fost transferat de la Viitorul Constanţa. Standard Liege şi-a trimis directorul sportiv împreună cu o echipă de cameramani la Bucureşti şi au realizat un mini-documentar despre mijlocaş, care a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist român din anul 2018.

Materialul video este realizat pe parcursul a trei zile, atât în România, cât şi în Belgia şi conţine mărturisiri atât de la cel care l-a crescut pe Răzvan Marin acasă, tatăl său Petre Marin, cât şi cel care l-a crescut la echipa de club, Gică Hagi. Manager-ul de la Viitorul chiar recunoaşte că Răzvan l-a convins în doar cinci minute să îl aducă la Academie, pe vremea când era junior la Pro Luceafărul. 

Răzvan Marin a ţinut să îi mulţumească în mod special mamei sale, care a fost alături de el în copilărie, atunci când Petre Marin era ocupat cu meciurile şi cantonamentele, dar şi angajaţilor români de la restaurantul lui Standard Liege, care au ajutat ca acomodarea lui să fie mult mai uşoară în Belgia şi practic au contribuit într-o măsură la succesul fotbalistului. 

De la 2019, Marin speră să fie un an mai bun decât actualul, pe care îl consideră cel mai bun din cariera sa. 

În acest an, mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a debutat în grupele Europa League şi a câştigat Cupa Belgiei cu Standard Liege. 7 milioane de euro este cota lui Marin, potrivit transfermarkt.com, ceea ce îl face cel mai valoros fotbalist român, la egalitate cu Ionuţ Andrei Radu. 

Razvan Marin, joueur roumain de l'année ! 

 Nous avons suivi notre milieu de terrain Razvan Marin à Bucarest We volgden onze middenvelder Razvan Marin in Boekarest 

Posted by Standard de Liège on Tuesday, December 25, 2018

 

Afla mai multe despre: razvan marinstandard liegeechipa nationala 

viewscnt
Articole similare