Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Oaidă, autorul unei duble pentru FCSB în victoria cu U Craiova: "Am făcut un meci extraordinar" + Ce spune despre lupta la titlu

VIDEO | Răzvan Oaidă, autorul unei duble pentru FCSB în victoria cu U Craiova: "Am făcut un meci extraordinar" + Ce spune despre lupta la titlu

Fotbal

Comentarii

FCSB s-a impus cu 4-1 (1-1), duminică seară, pe Arena Naţională, împotriva celor de la U Craiova, în etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. Două din cele patru goluri au fost reuşite de mijlocaşul Răzvan Oaidă.

Internaţionalul de tineret, Răzvan Oaidă, a marcat primele două golurile ale celor de la FCSB, fiind cu adevărat "injecţii morale" pentru colegii lui. La adăpostul avantajului, Florin Tănase şi Dennis Man au lovit decisiv pe final şi au stabilit scorul final, 4-1. Nici cei mai optimişti jucători din tabăra FCSB-ului nu se gândeau că vor înscrie patru goluri italianului Marko Pigliacelli.
 
"Nu ştiu dacă credeam că vom marca atâtea goluri, cert e că am făcut un meci extraordinar în această seară, am fost foarte agresivi, determinaţi şi asta s-a văzut şi pe tabelă. Ne bucurăm foarte mult pentru această victorie, pentru că aveam mare nevoie de această încredere şi suntem fericiţi. Mă bucur foarte mult că am marcat, sunt foarte fericit. (Aţi reintrat în lupta pentru titlu?) Consider că e foarte important meciul cu CFR, depinde ce vom face la Cluj şi da, consider că am reintrat. CFR e o echipă foarte echilibrată, foarte bună, cu jucători cu experienţă. Va fi un meci dificil, dar cred că dacă vom aborda meciul cum am făcut-o în această seară, cu siguranţă va ieşi bine pentru noi. Consider că toată echipa a depus un efort foarte mare, nu doar eu, toţi jucătorii ne-am mobilizat foarte bine şi cred că asta ar trebui să facem la fiecare meci", a declarat Răzvan Oaidă, la finalul partidei cu Craiova.
 
În clasament, FCSB şi U Craiova se află la egalitate, pe poziţia a doua, cu 26 de puncte, la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj, care are şi un meci mai puţin disputat. Etapa următoare, CFR Cluj şi FCSB, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", duminică, 15 martie.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare