Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | RB Leipzig, Gladbach şi Wolfsburg s-au calificat în sferturile Cupei Germaniei! Echipa lui Nagelsmann a dat recital

VIDEO | RB Leipzig, Gladbach şi Wolfsburg s-au calificat în sferturile Cupei Germaniei! Echipa lui Nagelsmann a dat recital
Comentarii

Borussia Monchengladbach s-a calificat în sferturile Cupei, după o revenire de senzaţie în faţa lui Stuttgart.

Şvabii au deschis scorul după numai 90 de secunde prin Wamangituka. Gladbach a revenit în meci chiar înainte de intrarea la cabine. Marcus Thuram a marcat superb în prelungiri. Echipa lui Marco Rose a dat lovitura imediat după reluare. Plea a profitat de ieşirea hazardată a lui Bredlow şi i-a adus lui Gladbach prezenţa în sferturi pentru prima oară după patru ani.

Leipzig a dat recital în optimile de finală ale Cupei Germaniei. Împotriva lui Bochum, Haidara a deschis scorul încă din minutul 10. La cabine, taurii au intrat cu două goluri avantaj. Pasator la prima reuşită a meciului, Sabitzer a punctat din penalti în prelungirile primei reprize. Leipzig nu a ridicat piciorul de pe acceleraţie nici în partea a doua şi a mai marcat de două ori. Poulsen a făcut dubla în mai puţin de zece minute şi a stabilit scorul final, 4 la 0.

În sferturi s-a calificat şi Wolfsburg, care a învins-o la limită pe Schalke. În finalul primei părţi, lupii au primit penalti. Weghorst a ratat în primă fază, însă tot el a urmărit şi a deschis scorul. Schalke putea reveni până la intrarea la cabine, dar Hoppe a ratat incredibil din faţa porţii. După pauză, Uth a irosit o nouă şansă mare, unu la unu cu portarul. În final, Hoppe a mai irosit o ocazie bună de a trimite meciul în prelungiri, iar Wolfsburg - Schalke s-a terminat 1 la 0.

Afla mai multe despre: cupa germanieivideorezumate 

viewscnt
Articole similare